Xiaomijev Mi 6 je relativno skupa ljepotica s moćnim strojem ‘ispod haube’

Ako niste ljubitelj trenutno vodećih brandova kao što su Samsung ili Apple, no još uvijek želite luksuzni pametni telefon, Mi 6 je definitivno dobar odabir.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 27.04.2017. / 20:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Xiaomi, kompanija koja se definitivno dokazala da može proizvesti odličan pametni telefon, modelom Mi 6 je otišla još korak dalje, te osim snažnih karakteristika koje se kriju ispod poklopca uređaja, ovaj model izgleda jednostavno predivno.

Mogli bismo reći kako je Mi 6 spoj iPhonea 6 i Samsunga S7, pa tako možemo reći da ovaj model stoji između spomenuta dva.

Dizajn uređaja je u skladu s trendovima i definitivno odiše ljepotom zahvaljujući svojim lijepim linijama i predivnom velikom ekranu. Između poklopca i ekrana nalazi se moćan stroj, pa tako Mi 6 dolazi s čak 6GB RAM-a, 5.15 inčnim FullHD zaslonom s 428 PPI, osmerojezgrenim procesorom radnog takta 2.45GHz. Nadalje, uređaj dolazi u dvije verzije, 128GB i 64GB.

Kamera je također na vrlo visokom nivou, pa se tako stražnja dual kamera sastoji od 12MP širokokutne leće s stabilizacijom na 4 osi, te 12MP telephoto. Prednja kamera je od čak 8MP. Baterija od 3350mAh je dovoljna za jedan dan, no danas smo već navikli gledati i jeftinije uređaj se snažnijim baterijama, pa je baterija mali minus. Ono što je još minus kod ovog uređaja jest cijena, pa tako Mi 6 košta čak 600 dolara, što je prilično visoka cijena, no valja uzeti u obzir kvalitetu izrade i vrhunski dizajn, kao i performanse koje nudi ovaj moćni Xioami.

Dakle, ako želite luksuzni pametni telefon, a da to nije Samsung ili Apple, ovaj model bi mogao biti kao dobar izbor. Zaključak bi bio kako je ovo sasvim zadovoljavajući uređaj koji izgleda predivno!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti