Xiaomijev Redmi Note 3 Pro je odličan stroj za malo novaca

Redmi Note 3 Pro, moćan stroj iz Xiaomija, trenutno se nalazi u odličnoj ponudi — na popustu 52%!

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.09.2016. / 19:32

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ako želite posjedovati kvalitetniji kineski uređaj, za to ćete ipak morati izdvojiti nešto više novaca, ili uhvatiti akciju poput ove i nabaviti uređaj za znatno niže novce. 

Redmi Note 3 Pro je 5.5 inčni 4G pametni telefon s Qualcomm Snapdragon 64 bitnim šesterojezgrenom procesorom 1.8GHz. Uz 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, ovaj uređaj spada u srednju kategoriju no dolazi s bogatim karakteristikama, pa tako na stražnjoj strani ima kameru od 16MP, te prednju od 5MP, zaslon FullHD rezolucije (1920x1080) sa 403 piksela po inču.

Na stražnjoj strani također se nalazi i čitač otisaka prstiju koji omogućuje otključavanje uređaja i pokretanje aplikacija. Note 3 podražava i dual SIM, što ponekad može biti od velike koristi, a ono što je doista bitno jest moćna baterija od 4000mAh koja će izdržati sigurno više od jednog dana korištenja. 

Dizajn uređaja je na razini današnjih trendova, što znači zaobljeni rubovi, dobra ergonomija i jednostavne linije. Uređaj je tanak samo 8.65 cm na najdebljem dijelu, što je sasvim solidno u usporedbi s iPhoneom 7 koji je tanak 7.1mm, a što je opet odličan rezultat s obzirom na veliki kapacitet baterije. 

Po cijeni od 142 dolara, odnosno nešto manje od 1000 kuna, ovaj uređaj se može svrstati među top izbor kada je u pitanju ovaj cjenovni rang. Više o Redmi 3 Pro možete pročitati na ovom linku.

Pročitajte: Zašto je Elephonov P9000 jedan od najtraženiji pametnih telefona na webshopovima?
 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti