Za sve nestrpljive, UMi Super po super povoljnoj cijeni

O UMi Super zadnje vrijeme smo dosta pisali, a radi se o zaista impresivnom uređaju, no svako malo pojavi se nova, niža cijena.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 27.05.2016. / 12:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Niže cijene su ono što nas sve interesira, pa tako UMi-jev Super svake srijede može se nabaviti po 180 dolara umjesto 220 koliko je inače regularna cijena uređaja. Naravno, ova ponuda je ograničena na prvih 100 komada, no svake srijede imate prilike uštedjeti prilično dobru svotu novaca.

Akcija traje do 10. lipnja uz kupon GBSUPER, a ukratko radi se o uređaju s moćnom 4000mAh Sonyjevom baterijom, Panasonicovom stražnjom kamerom od 13MP te prednjom od 5MP, Androidom 6.0, Samsungovim 4GB RAM-a, te 5.5 inčnim Sharpovim LPTS zaslonom rezolucije 1920 x 1080.

Izrađen od vrlo kvalitetnog aluminijskog unibody kućišta UMi Super dizajnom odskače od svoje konkurencije zahvaljujući tankom dizajnu unatoč moćnoj bateriji. 

Uređaj dolazi i s danas dvije standardne postavke Type-C portom i čitačem otiska prstiju koji se nalazi na stražnjoj strani uređaja a radi se o naprednom čitaču koji svoj posao obavi za 0.1s u svih 360 stupnjeva. Zanimljiva je stvar “Super Skylight” odnosno boje na tzv. “home” gumbu koji svijetli u drugačijim bojama zavisno o tome jeste li dobili poruku, imate propušteni poziv, Facebook obavijest, alarm ili novosti. Naravno, sve to možete prilagoditi prema svojoj potrebi.

Sve u svemu, radi se o ozbiljnijem uređaju s odličnim performansama i mogućnostima, te predivnog dizajna. Svakako valja pogledati ponudu i barem pokušati u srijedu dočepati se svog uzorka. 

Više informacija možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti