Završeno snimanje filma Assassin's Creed

Premijera filma zakazana je za 21. prosinac 2016. godine.

Monika Nožić Monika Nožinić | 18.01.2016. / 18:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Snimanje nadolazećeg filma baziranog na Ubisoftovom serijalu igara Assassin's Creed napokon je završeno. Vijest je na Twitteru objavio Azaïzia Aymar, a kao što je poznato, glavna uloga povjerena je Michaelu Fassbenderu.

Film sada ulazi u post-produkciju, a premijera u kinima trebala bi biti 21. prosinca, tjedan dana nakon filma Star Wars Rogue One koji stiže 16. prosinca.

Film je, u suradnji s Ubisoft Motion Pictures, New Regency i 20th Century Fox produkcijskih i distribucijskih kuća, režirao Justin Kurzel koji je nedavno režirao i Macbeth, čija će se jedna od glavnih zvijezda, Oskarovka Marion Cotillard, također pojaviti u filmu Assassin's Creed.

Assassin's Creed će nas upoznati s Callumom Lynchem (Michael Fassbender), koji otključava sjećanja svog misterioznog španjolskog pretka iz XV. stoljeća, Aguilara, pripadnika tajanstvenog tajnog reda asasina.

Ubisoft u planu ima čak šest filmova, a nakon Assassin's Creeda, bit će kreirani i filmovi bazirani na Far Cry, Rabbids, Watch Dogs, Splinter Cell i Ghost Recon franšizama.

Izvor: Gamespot

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti