Zopo Speed 8, pametni telefon za kojim se “praši”

Zopo Speed 8 nasljednik je 'sedmice' s brojnim poboljšanjima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 10.04.2016. / 11:57

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Možda vam ime brenda Zopo ne zvuči poznato, ako ste ikad gledali MotoGP utrke, onda ste možda vidjeli aktualnog svjetskog prvaka Jorge Lorenza kako drži ovaj uređaj.

Naime Zopova misija je da naprave tehnologiju dostupnu svojim kupcima, a kao ambasador branda izabran je Jorge Lorenzo. Njihov novi model Speed 8 nasljednik je ‘sedmice’ te donosi brojna poboljšanja u hardverskom smislu.

Uz ekran veličine 5.5 inča, Speed 8 je uređaj koji dolazi sa svim modernim karakteristikama i dodacima poput USB Type-C za brzo punjenje te s čak 4GB RAM-a i 32GB interne memorije.

Speed 8 ima i vrlo moćnu Sonyjevu kameru IMX230 koja nudi čak 21MP a koja će se pobrinuti da slike izgledaju oštro i toplo. Prednja kamera je nešto slabija no opet vrlo kvalitetna i nudi 8MP. Treba dodati kako kamere imaju naprednu tehnologiju koja omogućuje fokus slike u samo 0.2s, a dodajmo svemu da se na stražnjoj strani nalaze dvije led bljeskalice, dok se na prednjoj strani nalazi jedna, tako da će slike biti odlične i u lošim svjetlosnim uvjetima.

No to nije sve, Speed 8 dolazi i s čitačem otisaka prstiju pomoću kojeg možete otključati uređaj ili odmah slikati. Što se same baterije tiče, Speed 8 dolazi s ugrađenom 3600mAh baterijom te predinstaliranim Android 6.0 Marshmallowom. Uz sve to, tu je i NFC!

Cijena uređaja u regularnoj prodaji iznosi 300 dolara, što ne čudi jer Speed 8 doista nudi moćnu unutrašnjost i fantastičan brušeni dizajn koji odlikuje visoku kvalitetu krajnje izrade. Odlična vijest je da je ovaj uređaj u razdoblju do 28. travnja snižen na 280 dolara, pa tako možete ugrabiti svoj primjerak.

Više informacija o tehničkim detaljima uređaja možete potražiti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti