ZŠEM pokreće suradnju s talijanskim H-FARM: Educirat će polaznike o glavnim izazovima budućnosti i stvaranju poslovnih strategija za 21. stoljeće

H-FARM, najvažniji inovacijski centar u Europi, dosad je uložio više od 28 milijuna eura u 120 startupova, a u tehnološkom, state-of-the-art međunarodnom kampusu prepoznaju se tech talenti i potiče njihov razvoj.

Martina Čizmić | 16.03.2021. / 08:05

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Zagrebačka škola ekonomije i managementa potpisala je sporazum s vodećom europskom platformom za inovacije i digitalizaciju, talijanskim H-FARM-om o održavanju Global Executive MBA (GEMBA) programa. H-FARM poznat je kao vodeći europski poduzetnički hub koji je tijekom 15 godina uložio više od 28 milijuna eura u 120 startupova. Uz poduzetnički akcelerator, H-Farm je prije tri godine razvio jedan od tehnološki najnaprednijih fakultetskih kampusa gdje se prepoznaju i potiču tzv. tech talenti. Na jednom mjestu objedinjuje investicije, usluge savjetovanja za kompanije i obrazovne programe, a kampus koji je u neposrednoj blizini Venecije i udaljen samo 350 km od Zagreba te nekoliko minuta od popularnog Outleta Noventa di Piave, prostire se na više od 50 hektara.

Global Executive MBA program ZŠEM-a u suradnji s H-FARM College trebao bi  početi u rujnu 2021. te je u svojoj izvedbi orijentiran na glavne izazove budućnosti, digitalnu transformaciju, održivost i stvaranje poslovnih strategija za 21. stoljeće. Organiziran je kako bi polaznicima pružio fleksibilnost pohađanja nastave te česta studijska putovanja, ne samo na H-FARM kampusu u Italiju, već i u dva vodeća svjetska huba – Luxemburgu i Singapuru.

ZŠEM je ovim sporazumom napravio veliki iskorak u području inovacija i digitalizacije.

ZŠEM-ov Global Executive MBA (GEMBA) program pripremit će svoje polaznike za sve izazove koje nosi digitalna transformacija poslovanja te će omogućiti zaista globalnu perspektivu. Uz studiranje u Zagrebu, polaznici će studirati na H-Farmovom state-of-the-art kampusu, u ekonomski najdinamičnijoj i najpotentnijoj regiji Italije (Veneto). Nadalje, naši studenti će moći određene module pohađati u centrima svjetskog businessa poput Luxembourga ili Singapura, kaže dr. sc. Mato Njavro, dekan Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Partnerstvo između Zagrebačke škole ekonomije i managementa i H-FARM-a donosi u novi kampus izvanredan i inovativan obrazovni program. Global Executive MBA nudit će menadžerima, poduzetnicima i profesionalcima priliku da poboljšaju svoja znanja i vještine, iskoriste predavanja međunarodnih visokokvalitetnih fakulteta i steknu diplomu jedne od rijetkih svjetskih poslovnih škola s AACSB akreditacijom. To je putovnica za najbolja radna mjesta u svjetskim kompanijama, istaknuo je voditelj akademskih programa H-FARM-a, prof. Carlo Carraro.

Prijave se službeno otvaraju 5. travnja 2021.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti