5 besplatnih aplikacija za avanturiste s Nokia telefonima

Ukoliko ste avanturist i putujete svijetom ili se možda želite uputiti na neki dalek put, ovi savjet će vam dobro doći.

Zimo Zimo Zimo | 08.07.2011. / 15:30

5 besplatnih aplikacija za avanturiste s Nokia telefonima

Ukoliko ste avanturist i putujete svijetom ili se možda želite uputiti na neki dalek put, ove aplikacije će vam itekako dobro doći.

Naime, Nokia telefoni već sadrže navigaciju, turističke vodiče, i ostale aplikacije, no ukoliko idete na neki put provjerite ove aplikacije.

Dakle, sezona putovanja je započela, kovčezi se pakiraju, odredišta su isplanirana, no uvijek postoji potreba za više informacija. Ukoliko ste vlasnik novijih Nokia telefona, ove će vam aplikacije izvrsno doći ukoliko ste avanturističkog duha.


1. Ovi Karte


Prva stvar je da Nokia nudi besplatne Ovi Karte s uputama za vožnju i hodanje koja pokriva više od 180 zemalja, a još su k tome na hrvatskom jeziku. One nude podatke o linijama javnog prijevoza, prometne informacije te savjete i opise lokalnih znamenitost u više od 80 gradova diljem svijeta.


2. Lonely Planet Live


Za više informacija o odredištima tu je i aplikacija Lonely Planet Live. Ovisno o vašem trenutačnom položaju automatski vam dostavlja najrelevantniji dio Lonely Planet Mobile Sitea.


3. Stream Thru-Travel Assistant


Uz Stream Thru-Travel Assistant korisnik može u svoj telefon spremiti najvažnije podatke o rasporedu putovanja, provjeriti najnovije informacije o letovima, prometne informacije, vremensku prognozu i zanimljive događaje tijekom odmora


4. Pocket Parrot


Imate problema s pronalaskom prave riječi kada ste u zemlji gdje svi govore strani jezik? Uz Pocket Parrot korisnik može jednostavno utipkati riječ koju traži i aplikacija će je prevesti na 28 različitih jezika


5. Currencies Touch


Aplikacija omogućuje korisnicima da preračunaju cijene u 153 različite valute koristeći ažurirane tečajne liste.

 

Sada kada imate ovih pet aplikacija, spremni ste za još jedan avanturistički izlet. Naravno pratite i ZIMO putem svoje Nokije tako da preuzmete aplikaciju na ovom linku. Sreatn put!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti