Behance Portfolio Reviews #tdzg Edition

Na više od 800 lokacija diljem svijeta i dva puta godišnje održava se globalni Behance Portfolio Reviews (BPR) tjedan.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.05.2015. / 07:53

Behance Portfolio Reviews #tdzg Edition

Na više od 800 lokacija diljem svijeta i dva puta godišnje održava se globalni Behance Portfolio Reviews (BPR) tjedan. Radi se o networking događanju sa stručnim recenzijama kreativnih portfolija s ciljem otkrivanja kreativnih talenata, profesionalnog umrežavanja, prilika za poslove i naravno dobru zabavu. BPR je odličan način za neformalno upoznavanje i povezivanje kreativnih studija i agencija s potencijalnim zaposlenicima ili nezavisnim suradnicima te prilika da mladi profesionalci dobiju povratnu informaciju na svoj rad.

Sedmi BPR u organizaciji Coworking Croatia zajednice održat će se na drugom Tjednu dizajna Zagreb, a bit će sastavljen od dva tipa recenzija: 10 minutnog predstavljanja 10 najboljih prijavljenih portfolija koje će ocjenjivati 10 kreativnih direktora i lead dizajnera te klasičnih jedan-na-jedan 10 minutnih recenzija portfolija. Najbolji će osvojiti jedinstvene prilike za suradnju, vrijedne nagrade i posebna priznanja - Behance plakete.

Recenzenti sedmog BPR-a su: Alen Kekić (I to nije sve), Ana Lozica i Jurica Kos (Švicarska), Andrej Radišić (Five), Darko Škulj i Elvis Mehmedović (Infinum), Davor Bruketa (Bruketa&Žinić OM), Ira Payer (Superstudio 29), Jakov Vilović i Iva Domić (Utorak), Mario Šestak (Degordian), Mia Marić i Igor Manasteriotti (Manasteriotti∞Marić) i Vladimir Končar (Studio Revolucija). 

Svaki BPR završava DJ programom kojeg ovog puta vodi DJ tandem Oberan & Anto Anto.

Više informacija možete pronaći na Facebook eventu, a prijaviti se možete putem online obrasca.

#tdzg izdanje Behance Portfolio Reviews organizira Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca putem programa Coworking Croatia. Događaj će se održati u petak, 15. svibnja, u Coworking zoni u bivšem TKZ pogonu, od 20 sati

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti