Besplatno zaigrajte Destiny 2

Sjajna vijest za sve ljubitelje FPS igara.

Monika Nožić Monika Nožinić | 29.11.2017. / 07:17

Foto: Destiny the Game

Ako još uvijek niste imali prilike zaigrati jedan od najvećih ovogodišnjih hitova -Destiny 2, sada to možete učiniti putem probne verzije igre.

Trial verzija omogućuje da igrate početak singleplayer kampanje smještene na razorenoj Zemlji i na Saturnovu mjesecu Titanu. Kampanja je dostupna za soloigranje ili s prijateljima.

Osim singleplayera, igrači mogu uskočiti i u multiplayer, uključujući kooperativne Strike misije i kompetitivni Crucible i okušati svoje umijeće u borbi s drugim igračima. U probnoj verziji omogućen je pun pristup Quickplay playlisti, a osim ovoga, igrači se mogu priključiti i klanovima.

Igrači besplatne verzije nemaju vremensko ograničenje, ali će im napredovanje biti ograničeno do sedmog nivoa, a za dalje napredovanje morat će kupiti punu igru.

Igrači su nedavno otkrili da postoji skriveni sustav koji umanjuje količinu dobivenog iskustva i na taj način igrače tjera da se okrenu mikrotransakcijama, što je potvrdio i developer Bungie te ga automatski isključio.

Probna verzija Destiny 2 dostupna je od 28. studenog za PS4 i konzole Xbox One te PC, gdje ju preuzimate preko Blizzardove platforme Battle.net na kojoj se trenutno prodaje po cijeni od 39 eura (oko 295 kuna).

Pogledajte videozapis koji najavljuje besplatni trial.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti