Instagram piše o srpskom glazbeniku Lukeu Blacku i predviđa mu svjetlu glazbenu budućnost!

Instagram je u travnju je lansirao projekt @music putem kojeg se promoviraju glazbena imena iz čitavog svijeta.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 31.08.2015. / 13:56

Instagram piše o srpskom glazbeniku Lukeu Blacku i predviđa mu svjetlu glazbenu budućnost!

Instagram je u travnju je lansirao projekt @music putem kojeg se promoviraju glazbena imena iz čitavog svijeta. Pored dobre glazbe, koja je neophodan kriterij za predstavljanje, Instagram @music bira i njima zanimljive izvođače, kroz njihove Instagram profile.

U 17 tjedana, koliko projekt @music postoji, predstavljena su raznolika glazbena imena, od dobro nam poznatih Foo Fightersa, Miley Cyrus, 50 Centa, Drakea, Martina Solveiga, pa sve do nadolazećih imena kojima se predviđa uspješna glazbena budućnost. 

Ovog tjedna među njima se nalazi i Luke Black, srpski glazbenik. Iza intervjua i teksta o Lukeu Blacku stoji glazbena novinarka i voditeljica britanskog BBC Radia - Nicola Meighan.

Luke Black u okviru članka za Instagram @music , pod nazivom "Puno raspoloženja Lukea Blacka", priča o svom djetinjstvu, stvaralaštvu, kao i svojim počecima. "Godina 2012. je za mene bila vrlo divlja godina. Zajedno s prijateljima snimao sam filmove, bili smo goli čitavo vrijeme, čak su me i izbacili iz stana jer sam organizirao previše tuluma. Imao sam i Romeo-Julija tip veze, gdje sam bio spreman umrijeti za ljubav. Tada sam napisao pjesmu " D-Generation " ", otkriva Luke Black u razgovoru s Nicole o svojim prvim mjesecima provedenim u Beogradu.

"Njegov pop-zvuk i umjetnost možda jesu provučeni kroz 'crni' filter, ali njegova je budućnost svakako daleko od crne ", završava Nicola Meighan na kraju članka. Čitav članak originalno naslovljen " Many Moods Of Luke Black " možete pročitati na Instagram Music blogu.

Mlađahni i talentirani Luke Black publici se do sada predstavio s dva singla - " D-Generation " i " Holding On To Love ", a upravo je za drugospomenuti singl, prateći videospot snimljen u Zagrebu. 

Nedavno je predstavio i "Holding On To Love" Remix EP , a Hard Ton remix singla osvojio house-scenu Londona putem poznate ThisIsElectric radio-postaje, koja je ovaj remix uvrstila u svoj redovni program.

Već sredinom sljedećeg mjeseca Luke Black nam predstavlja svoj novi materijal, na svom prvom studijskom EP izdanju!

the future @beforeafter.rs

A photo posted by Luke Black (@lukeblackmusic) on

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti