Jeste li spremni? Četiri hit igre s Xboxa dolaze i na druge platforme

Ovi naslovi pridružuju se franšizama kao što su Minecraft, Call of Duty, Overwatch i Diablo – koji već dopiru do igrača i obožavatelja na više platformi.

Martina Čizmić | 22.02.2024. / 12:57

Xbox igre (Foto: Microsoft)

Xbox je najavio da četiri fanovima omiljene Xbox igre ovog proljeća stižu na Nintendo Switch i Sony platforme. 

Radi se o igrama Pentiment, Hi-Fi RUSH, Grounden i dobro poznata Sea of Thieves.

Pentiment je doista jedinstvena, hvaljena i nagrađivana narativna pustolovna igra s upečatljivim vizualnim stilom inspiriranim samom poviješću. Dolazi na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 22. veljače.

Hi-Fi RUSH, nagrađivana i omiljena akcijska igra temeljena na ritmu u kojoj se svijet sinkronizira s glazbom Tango Gameworks/Bethesda Softworks dolazi na PlayStation 5 19. ožujka u ponoć UTC, a prednarudžba je moguća unaprijed putem digitalnih kanala PlayStationa 5 22. veljače .

Grounded je avantura preživljavanja s 20 milijuna igrača, koja stiže na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch 16. travnja. Cross play bit će podržan na Xboxu, PlayStationu, Nintendo Switchu i PC-ju.

Avanturistička igra Sea of Thieves stiže na PlayStation 5 30. travnja. Nakon što je igra okupila strastvenu zajednicu od više od 35 milijuna igrača iz cijelog svijeta, podrška za cross play ​​za Xbox, PlayStation i PC omogućit će igračima da dožive epske gusarske avanture s prijateljima na više platformi.

Ovi naslovi pridružuju se franšizama kao što su Minecraft, Call of Duty, Overwatch i Diablo – koji već dopiru do igrača i obožavatelja na više platformi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti