Kratak osvrt na FaceUP!

Iako smo stigli na drugi dio predavanja, odnosno 'advanced track' ostali smo oduševljeni organizacijom i energijom koja je izlazila iz ekipa iSTUDIO-a.

Zimo Zimo Zimo | 18.05.2011. / 10:48

Kratak osvrt na FaceUP!

Iako smo stigli na drugi dio predavanja, odnosno 'advanced track' ostali smo oduševljeni organizacijom i energijom koja je izlazila iz ekipa iSTUDIO-a.

Dakle, kao što rekosmo, preskočili smo onaj 'Basic track' radi poslovnih briga, no na kraju smo shvatili kako je i u tim osnovama bilo itekako zanimljivih i poučnih stvari.

Krenimo od same organizacije. Sa manjim brojem sudionika, što se kasnije uspostavilo odličnim, ekipa iz iSTUDIO-a napravila je po nama jedan od boljih događaja što se tiče edukacije na Facebooku. Od samog početka shvatili smo da je organizacija na visokom nivou profesionalnosti sa dobrom dozom opuštenosti.

Čim smo se ugodno smjestili odmah su nas 'razbacali' po dvorani kako bi razmijenili posjetnice i sjeli kraj, do tada nepoznatih ljudi, što sada smatramo vrlo pozitivnim i zabavnim iskustvom.

Nakon toga, panika! Morali smo razmijeniti posjetnice među grupama. Većina ih je skočila na noge, drugi su sjedili i gledali, dok su treći po tiho 'žicali' da im neko da svoju posjetnicu. Sve je to bio dobro osmišljen plan kako Facebook funkcionira u realnom životu, te kakve sve osobnosti pojedinca postoje.

Nakon toga počela su predavanja koja nema smisla sad prepričavati jer je bilo puno važnih podataka od kojih smo, bar mi, neke znali, no većinu toga smo naučili.

Aplikacije, velike, male, community management, problemi, reakcije, bile su neke od tema koje su ovi mladi profesionalci podijelili sa nama, sudionicima FaceUP!-a.

Stanke između predavanja bile su odlične za networking kojeg nije nimalo nedostalajo, pa smo tako popričali sa iSTUDIO-ovcima i Gingernet-ovcima, inače nama sve dražim prijateljima, upoznali smo društvo iz agencija Abrakadabra, i upoznali neke nove i zanimljive ljude.

Pred kraj umorne sudionike budim su održavala dinamična predavanja iSTUDIO-ovca, iz kojih smo, moramo priznati, naučili dosta novih stvari i čuli iskustva, probleme i rješenja drugih sudionika.

Što za kraj reći? Jedva čekamo sljedeći FaceUP! ili nešto slično :) Pogledajte i nekoliko fotka sa seminara koje su nam poslali iz iSTUDIO-a. Ostale slike možete pogledati na Facebook stranici FaceUP!-a, a tamo su i sve prezentacija sa predavanja.

[smooth=id: 14; width:642; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:false; info:true; align:center; frames:true;]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti