Odabrani gadgeti za ovaj tjedan

Ovaj tjedan odabrali smo nekoliko gadgeta koji bi vas mogli interesirati, a o čemu se točno radi, pogledajte u nastavku.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.01.2018. / 07:42

Xiaomi (Foto: Gearbest) (Foto: Gearbest)

Ako volite kupovati gadgete, onda ste došli na pravo mjesto. Ovaj tjedan odabrali smo nekoliko gadgeta, od kojih bi možda poneki mogao postati upravo vaš.

Xiaomi Redmi 4X

Ekrana dijagonale 5 inča, rezolucije 1280 x 720, ovaj simpatični uređaj s osmerojezgrenim procesorom daje do znanja da se radi o malom, a moćnom uređaju. Kamera od 13 MP sa stražnje strane i 5 MP s prednje strane bit će dovoljna za sve vaše fotografije i videosnimke. Osim toga, tu su već standardni senzori, Bluetooth i Wi-Fi te podrška za dual SIM.

Cijena: 110 dolara (Kupon: blrd4x)

Xiaomi Redmi Note 5A

Svojevrsna kopija Samsunga, Note 5A je još jedan odličan uređaj koji krasi ekran dijagonale 5,5 inča, s HD rezolucijom. Osim toga, tu je četverojezgreni procesor radnog takta 1.4 GHz,2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Stražnja kamera ima  13 MP i dolazi s autofokusom te bljeskalicom, dok je na prednjoj strani kamera od 5 MP. Od ostalog možda je zanimljivo spomenuti dual SIM podršku.

Cijena: 93 dolara

Xiaomi Redmi Note 4

Još jedan odličan pametni telefon iz Xiaomija dolazi s 5,5 inčnim FHD 2.5D Arc zaslonom, grafičkim čipom Adreno 506, stražnjom kamerom od 13 MP uz bljeskalicu i autofokus te prednjom kamerom od 5 MP. Ovaj uređaj ima nešto snažniji procesor od prethodna dva, pa tako Note 4 ima ugrađen osmerojezgreni procesorski čip radnog takta 2.0 GHz. Također, tu je i čitač otiska prsta, baterija od 4100 mAh te 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije.

Cijena: 129 dolara (Kupon: blnote4)

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti