Posjetili smo Panasonicov 3D event (1.dio)

Panasonic je pripremio prilično zanimljivu sezonu za svoje uređaje od kojih su neki prestavaljeni na današnjem eventu u Budimpešti.

Zimo Zimo Zimo | 06.04.2011. / 00:23

Posjetili smo Panasonicov 3D event (1.dio)

Panasonic je pripremio prilično zanimljivu sezonu za svoje uređaje od kojih su neki predstavljeni na današnjem eventu u Budimpešti.

Pošto imamo mnogo materijala sa ovog događaja, za sada ćemo samo objaviti neke pojedinosti uz kratki video na kojem je predstavljen Skype na Panasonicovim TV-ima.

Kako kaže glavni manager Panasonica, ova godina posvećena je povećanju prodaje i napredovanju proizvoda Panasonica. Najviše pažnje je posvećeno uređajima poput plazma TV-a i LED televizora, no tu su i fotoaparati, kućanski aparati i kamere.

Također, Panasonic se trudi postati vodeći proizvođač 3D tehnologije, koji je važan sektor poslovanja ovog proizvođača.

Vidjeli smo i isprobali 3D televizore, kamere, fotoaparate koji slikaju 3D slike, igre koje su napravljene u 3D-u, EuroSport u 3D-u koji je također obilježio ovu konferenciju, no više o tome u narednim danima.

Pošto je bilo mnogo toga, za neke proizvode morat ćete pričekati jer ovo pišemo iz hotela, no kako bi vam pokazali barem dio svega što smo vidjeli i isprobali postavili smo kratki video u kojem je prikazan način rada Skypea putem Panasonic TV-a.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti