Rasprodani iPhone 6S i 6S Plus

Korisnici koji putem Appleove web stranice prednaruče nove modele iPhonea morat će, ovisno o verziji, čekati i do mjesec dana do dostave svog pametnog telefona

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 22.09.2015. / 13:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što su počele prednarudžbe novih modela iPhonea koje je Apple predstavio na konferenciji 9. rujna, iz ove su kompanije objavili kako su na dobrom putu obaranja prošlogodišnjeg rekorda kada je tijekom prvog vikenda prodano više od deset milijuna iPhonea. Da s brojem prednarudžbi u Appleu mogu biti itekako zadovoljni govori i podatak kako su sve verzije iPhonea 6S i 6S Plus rasprodane. Tako će korisnici koji putem Appleove web stranice prednaruče nove modele ovih telefona morati, ovisno o verziji, čekati i do mjesec dana do dostave svog pametnog telefona. Korisnici koji sada prednaruče model iPhone 6 s ekranom dijagonale 4,7 inča morat će sačekati tjedan do dva dok će se za narudžbe većeg modela s ekranom dijagonale 5,5 inča morati sačekati od tri tjedna do mjesec dana.

Neki mediji navode kako Apple ima problema s proizvodnjom modela s većim ekranom (navodno se problem nazali u pozadinskom osvjetljenju ekrana) tako da će oni koji žele kupiti novi model Appleovog phableta morati malo duže čekati. Inače, prodaja Appleovih telefona u trgovinama u određenim zemljama poput SAD-a, Velike Britanije, Njemačke, Kine i drugih počinje ovaj petak, 25. rujna te je Cookova kompanija osigurala dovoljnu količinu iPhonea za prodaju u trgovinama tako da će svi koji se žele što prije dokopati iPhonea 6S ili 6S Plus morati čekati u velikim redovima koji bi se uskoro, kao i svake godine, mogli početi stvarati ispred Appleovih trgovina u gradovima diljem svijeta.

Izvor: Business Insider 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti