Što god radili, stanite na 15 minuta i pogledajte ovaj video. Razmislite o svom životu!

Motivacija je nešto što nam svima nedostaje. U ovom prebrzom svijetu jedva pronađemo vremena za svoje najbliže, a sve manje imamo vremena za sebe.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.06.2014. / 17:11

Što god radili, stanite na 15 minuta i pogledajte ovaj video. Razmislite o svom životu!

Motivacija je nešto što nam svima nedostaje. U ovom prebrzom svijetu jedva pronađemo vremena za svoje najbliže, a sve manje imamo vremena za sebe. Poslovi nam oduzimaju sve više našeg dragocjenog vremena da bi na kraju “puta” shvatili kako smo zapravo bili na krivom putu.

Takve stvari obično se dogode onima koji nisu dovoljno hrabri da krenu svojim putem. Oni ostaju zatočeni u nekom čudnom svijetu, svijetu u kojem nisu htjeli živjeti. Kako se to i vama ne bi dogodilo potrebno je ulagati vremena i za sebe, koliko god mislili da je to teško. To je nešto što svi moramo promijeniti. Pod hitno!

Ovaj video motivacija je koja će vas potaknuti na razmišljanje, a gdje su preuzeti govori svih velikana koji mogu reći da su imali dobar i ispunjen život. Neke ćete prepoznati, a popis svih možete pronaći na kraju videa.

Ugasite sada mobitel, zatvorite oči, i odvojite 15 minuta vremena kako bi preslušali ovaj video ispunjen odličnom glazbom. Zapitajte se o vašem životu. Radite li to što zaista želite? Jeste li sretni? Odlučite o svojim sljedećim koracima i napravite ono što morate!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti