TEDxZagreb ove godine donosi različite vizije budućnosti

Ukupno 13 govornika okupljenima će predstaviti svoju viziju budućnosti.

Martina Čizmić | 11.10.2021. / 16:08

TEDxZagreb (Foto: TEDxZagreb) (Foto: TEDxZagreb)

Jedanaesto izdanje TEDxZagreb održat će se u petak,15. listopada s temom "Vision of the Future". 

Tijekom nekoliko sati, u Avant Gardenu u Zagrebu, ukupno 13 govornika s okupljenima će podijeliti svoje ideje iz najrazličitijih područja - od neuroznanosti preko kinologije, esporta, fitness industrije, psihologije, robotike i umjetne inteligencije -  a pokušat će prenijeti i svoju viziju budućnosti.

Među ovogodišnjim govornicima su sveučilišni profesor i znanstvenik Bojan Jerbić, bivši pomoćnik ministra znanosti i sadašnji izvanredni profesor FER-a te čovjek koji je doveo internet u Hrvatsku Predrag Pale, neuroznanstvenik s Hrvatskog instituta za istraživanje mozga Dinko Smilović, osnivač i direktor Good Game Globala Nikola Stolnik, a uz njih i podatkovni znanstvenik te tech poduzetnik Boris Agatić te partner i menadžer unutar OrlandoFit poslovne grupacije Orlando Lopac.

U nizu govornica, na TEDx pozornicu dolaze i trenerica pasa Ana Odak, suosnivačica i potpredsjednica Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju (CroAI) Hajdi Ćenan, odvjetnica Marijana Šarolić Robić, profesionalna balerina Andrea Solomun, osnivačica ustanove Makronova i direktorica poduzeća BioVega te jedna te pionirka stila zdravog života na ovim prostorima Jadranka Boban Pejić, ali i diplomirana novinarka te konzultantica za odnose s javnošću Andrea Tintor i trenerica pozitivne psihologije, interpersonalnih i trenerskih vještina Mirna Šmidt.

Podsjetimo, najpoznatija globalna platforma TEDx usmjerena na ideje vrijedne širenja u Zagrebu djeluje proteklih 11 godina te okuplja zajednicu strastvenih umova željnih novih perspektiva o svakodnevici. TEDx u Hrvatskoj djeluje od 2010. godine kada je održan prvi TEDxZagreb događaj, a to ga čini najstarijim, najvećim i najpopularnijim TEDx događajem u Hrvatskoj.

Više informacija o samim govornicima i programu potražite na službenim stranicama, gdje možete saznati i kako do ulaznica, a organizatori napominju da će ulaz biti moguć samo nositeljima COVID potvrde. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti