Xbox najavio čak pet novih igara koje dolaze 2024.: Pripremite prste, bit će zabavno

Sve spomenute igre na Xbox i ostale gaming kanale će stići kasnije tijekom 2024.

Martina Čizmić | 19.01.2024. / 13:58

Xbox Developer_direct (Foto: Xbox)

Xbox je u sklopu svog događanja Developer_Direct otkrio više detalja o nadolazećim videoigrama koje će biti dostupne uz PC Game Pass.

 

Informacije o samim igrama dali su njihovi kreatori, pa su tako fanovi koji su pratili Developer-Direct na nekom od Xbox ili Bethesda kanala mogli vidjeti kako izgleda MachineGames u Švedskoj i čuti što ima novog s Indiana Jonesom, svratiti do Obsidianovih ureda u Irvineu gdje su saznali više o Avowed, posjetiti sjedište Oxide Games u Marylandu za više detalja o Ara: History Untold, i otputovati u engleski Cambridge da vide Hellblade II: Senua’s Saga od Ninja Theoryja.

 

Sve spomenute igre na Xbox i ostale gaming kanale će stići kasnije tijekom 2024.

Tako Avowed stiže tijekom jeseni 2024. [Xbox Series X|S, PC, oblak – dostupno putem Game Passa od prvog dana]. Game Director Carrie Patel, Gameplay Director Gabe Paramo i Art Director Matt Hansen dali su prvi detaljan pogled na gameplay nadolazećeg Obsidijanovog RPG-a. Avowed nastavlja Obsidianov prepoznatljiv stil kreiranja igara kod kojih su u prvom planu duboke teme i igračevi izbori. 

 

Senua’s Saga: Hellblade II stiže 21. svibnja 2024. [Xbox Series X|S, PC, oblak – dostupno putem Game Passa od prvog dana]. Ninja Theory odveo je gledatelje iza kulisa njihovog novog studija u Cambridgeu i omogućio prvi pogled na Senua’s Saga: Hellblade II, neke od članova tima i što sve stoji iza njihovog novog naslova, koji je sada u posljednjim mjesecima razvoja. 

 

Visions of Mana stiže tijekom ljeta 2024. [Xbox Series X|S, PC]. SQUARE ENIX se na iznenađenje gledatelja pridružio showu kako bi predstavio Visions of Mana, prvu novu igru u Mana seriji nakon 15 godina i svoj debi na Xbox platformama. Producent serije Masaru Oyamada predstavio je kratak pogled na prekrasni novi RPG te podijelio gameplay i snimke iza scene prije nego što igra stigne tijekom ljeta 2024.

 

Ara: History Untold stiže tijekom jeseni 2024. [PC – dostupno putem PC Game Passa od prvog dana]. Lideri Oxide Gamesa tijekom Developer_Directa prvi puta su pokazali potpuno novi izgled gameplaya i podijelili pregled ključnih značajki koje dolaze u Ara: History Untold. 

 

Indiana Jones and the Great Circle stiže tijekom 2024. [Xbox Series X|S, PC – dostupno putem Game Passa od prvog dana], a tijekom Developer_Directa prvi je puta službeno predstavljen. Prikazano je 13 minuta snimke gameplaya uz komentare developera igre. Ova nova avantura u kojoj je u glavnoj ulozi legendarni arheolog kreacija je nagrađivanog tima iz MachineGames – autora Wolfenstein: The New Order i Wolfenstein: The New Colossus, u suradnji s Lucasfilm Games i uz izvršnu produkciju Todda Howarda iz Bethesda Game Studios. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti