Pogledajte video novog Oukitel U11 Plus-a iz prve ruke

Oukitel je zadnjih mjeseci prilično zaposlen kada su pitanju novi uređaji, pa su tako objavili nekoliko modela kao što su K1000 Pro, K4000 Plus, U11 Plus i U22.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.05.2017. / 20:43

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ovaj tjedan, Oukitel počinje s pretprodajom U11 Plus uređaja s 4GB RAM-a i 64GB interne memorije, te K4000 Plus, uređaja s baterijom od 4000mAh.

Cijene spomenutih uređaja prilično su konkurentne uspoređujući ih s uređajima slične konfiguracije. U11 Plus opremljen je veliki ekranom, memorijom i baterijom, te HD kamerama, a kako sve izgleda možete pogledati u videu ispod.

Uređaj je prilično simpatičan u svom kućištu, koje je izrađeno pomoću CNC stroja, te je poklopac baterija na stražnjoj strani uređaja detaljno razrađen kako bi izgledao vrlo lijepo. S prednje strane nalazi se veliki ekran od 5.7 inča koji korisnicima daje mnogo mjesta za aktivnosti.

Korisničko iskustvo korištenja uvijek je veliki izazov na svakom pametnom telefonu, pa su se tako u Oukitelu pobrinuli da sve radi glatko i brzo. Osmerojezgreni procesor radnog takta 21.5GHz, s 4GB RAM-a pokazuje svu raskoš ovog uređaja, a 64GB proširivo do 128GB je sasvim dovoljno za sve što trebate.

Kako bi životni vijek uređaja bio čim duži, tu je baterija od 3700mAh, dovoljna za cjelodnevno aktivno korištenje. Ako pak uređaj više držite u stand-by modu, baterija će vam izdržati čak 300 sati, dok za slušanje glazbe baterija traje oko 36 sati.

Kamera je također plus ovog uređaja, pa tako i prednja i stražnja kamera imaju 16MP leću s led bljeskalicom kako bi dobili što bolji efekt slike.

U11 Plus također ima i geste za direktni pristup, čitač otisaka prstiju, te je dostupan u bijeloj i crnoj boji s Android 7.0 operativnim sustavom.

Cijena uređaja je 160 dolara, i pretprodaja počinje danas i traje do 22. svibnja, stoga požurite.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti