Predivan UMi London dolazi po vrlo primamljivoj cijeni

UMi London svojevrsni je spoj iPhonea i Samsunga sa nešto slabijim karakteristikama, no po odličnoj cijeni.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 06.07.2016. / 08:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Naime, radi se o uređaju s 5-inčnim Sharpovim zaslonom rezolucije 1280 x 720 piksela, a koji dolazi s dvostrukom zaštitom. Nadalje, UMi London u sebi ima ugrađen četverojezgreni procesor radnog takta 1.3GHz, te 1GB RAM-a i 8GB interne memorije proširive do 32GB.

Što se kamera tiče, prednja kamera je 2MP, što je relativno malo naspram onoga što današnji uređaji nude, te stražnja kamera od 8MP s LED bljeskalicom. 

Zahvaljujući dizajnu koji je posuđen od Samsunga i Applea, UMi London će dobro ‘sjesti’ u ruku, što vam opet s druge strane omogućuje lakše baratanje uređajem. Sonyjeva baterija od 2050mAh zadužena je da uređaj drži ‘budnim’ devet sati ukoliko surfate internetom, odnosno oko 28 sati ako telefonirate. 

Googleov Android 6.0 Marshmallow pobrinut će se da je korisničko iskustvo uređaja na vrhuncu, kako bi mogli nesmetano raditi. Na kraju, najzanimljivija stvar kod ovog uređaja je naravno cijena koja u slobodnoj prodaji iznosi 100 dolara, no trenutno je UMi London na akciji pa se može nabaviti za svega 60 dolara, uz što besplatno dobivate maskicu, zaštitnu foliju za ekran i jedan poseban dar iznenađenja. Akcija traje do 27. srpnja, tako da možete već sada rezervirate svoj primjerak.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti