Robusni pametni telefon koji konačno liči na nešto

Robusni pametni telefoni obično su ružni, nezgrapni i glomazni, no ovaj Vphone M3 izgleda sasvim pristojno.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.12.2016. / 19:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Vphone M3 je novi uređaj kojem je glavna karakteristika robusnost, no ovaj uređaj izgleda vrlo dobro iako se radi o robusnom uređaju koji je otporan na udarce, prašinu, vodu i sve ostale nezgode i zgode koje vam se mogu dogoditi s pametnim telefonom.

Zahvaljujući svom izoliranom kućištu, M3 može zaroniti na dubinu od 1.5m bez ikakvih problema, a isto tako ne možete ga tako lako ogrebati, niti zapaliti — za što se nadamo da neće biti potrebe. Naime, M3 dolazi s ekranom od 5 inča s Corning trećom generacijom stakla, te rezolucijom ekrana od 1280x720 piksela.

Osim toga, s obzirom na to da se radi o uređaju koji je izrađen da bude izdržljiv, M3 dolazi i sa snažnom baterijom od 4500mAh koja će izdržati prilično dugo. Od ostalih stvari tu su četverojezgreni procesor 1.2GHz, 2GB RAM-a, 16GB interne memorije, te Android 5.1 operativni sustav.

Što se kamera tiče, na stražnjoj strani se nalazi senzor od 13MP, dok na prednjoj strani stoji kamera od 5MP. Sve u svemu, radi se o lijepom, u isto vrijeme vrlo robusnom uređaju, koji može izdržati i one najgore ‘ozlijede’. Cijena uređaja iznosi 113 dolara i može se nabaviti preko AliExpress webshopa, a više informacija o uređaju možete saznati na linku ispod ili na njihovim službenim web stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti