Samsungova nova Note serija dostupna i u Hrvatskoj

Galaxy Note20 serija osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona.

Martina Čizmić | 21.08.2020. / 17:16

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dva tjedna nakon što je predstavljen na virtualnom događanju, Samsungov novi telefon dolazi i na hrvatsko tržište. Riječ je o seriji Galaxy Note 20 i popratnim uređajima. 

Galaxy Note20 serija ima elegantan dizajn koji skriva praktične alate poput S Pen olovke, Samsung Notes, Book Cover tipkovnice te Bluetooth miša.

Nova Note20 serija dolazi s tri kamere - tako je Galaxy Note 20 Ultra opremljen 12 MP ultra širokokutnom, 12 MP širokokutnom te 64 MP telefoto kamerom, dok Galaxy Note20 Ultra dolazi s 12 MP ultra širokokutnom, 108 MP širokokutnom te 12 MP telefoto kamerom.

Samsung je nedavno predstavio pet uređaja Galaxy ekosustava dizajniranih za rad i zabavu, a ono što nas posebno veseli jest početak prodaje Galaxy Note20 serije. Ovi pametni telefoni svojim naprednim funkcijama olakšavaju našu svakodnevicu, djeluju brzo i efikasno te nam u konačnici ostavljaju više vremena za najmilije. Također, primjer su nevjerojatne tehnologije koja funkcionira poput računala te pruža doživljaj istinskog gejminga, istaknuo je Pavle Zobundžija, direktor odjela komunikacija Samsung Electronics regije Adriatic.

Kako ističu iz Samsunga, Galaxy Note20 serija osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona. Kako bi se uvjerili da ovi pametni telefoni dolaze s pravim setom za profesionalni gejming, svi građani i posjetitelji Zagreba moći će ih doživjeti na 24. Cest is d'Best festivalu, koji će se održati od 21. do 23. kolovoza na Zrinjevcu gdje će se u Samsung paviljonu održati jedinstveni gejming susret s poznatim lokalnim gejmerima.

U gejmingu se mogu natjecati i posjetitelji, pri čemu će najuspješnije Samsung nagraditi vrijednom nagradom – novim Buds Live bežičnim slušalicama za još bolji doživljaj prilikom igranja. Među prisutnima će biti influenceri Nikola Stolnik, Ognjen Bagatin, Ivan Brezak i Hrvoje Marjanović.

Note20 modeli dostupni su u mistično brončanoj, mistično zelenoj i mistično sivoj nijansi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7.299 kuna, a Galaxy Note20 Ultra 5G model u mističnoj brončanoj, mističnoj crnoj i mističnoj bijeloj nijansi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 9.999 kuna.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti