Stigla ljetna rasprodaja gadgeta, za svakoga po nešto

Zakoračili smo u ljeto, što znači da su sunčana razdoblja pred nama, samim time i godišnji odmori.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 28.06.2016. / 22:24

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dok neki godišnje odmore provode na moru, drugi ih provode planinareći, igrajući igre, za računalom, na mobitelu, igrajući se s dronovima, itd.

Kako god bilo, svaki od nas ima neku zanimaciju, a ako je nemate, barem danas to nije teško pronaći. Sve što trebate jest posjetiti neki od webshopova i sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Bez obzira na sve, kako je stiglo ljeto, tako su stigle i snižene cijene razno raznih gadgeta, od pametnih telefona i satova, preko dronova i raznih autića na daljinski, noćnih svjetiljka, USB stickova i SD kartica, raznih bluetooth tipkovnica, pa sve do e-cigareta.

Sve više, ovakve stvari kupujemo iz udobnosti našeg doma, u vrijeme dok su naravno cijene niske, no znamo da su se kineski webshopovi proslavili upravo na niskim cijenama.

Znači, bilo da se bavite planinarenjem, postoje gadgeti za vas, poput Bluetooth zvučnika, karabinera, stolica, hammocka ili raznih dodatnih tokica za mobitele, ili s druge strane ako više volite livade, možete kupiti neki od dronova te vježbati svoje letačke vještine. Kao što je to danas slučaj, uvijek se može pronaći i pokoji dobri pametni telefon, bilo jeftini ili onaj malo skuplji.

Ako niste sportski ili gadget tip, sigurno postoji netko od vaših prijatelja kojima se bliži rođendan, pa zašto ga ne iznenaditi nekim od ovih uređaja, jer cijene su doista super povoljne.

Za kraj spomenimo da ova ljetna akcija traje do 30. lipnja, tako da imate još par dana da se odlučite i naručite nešto za sebe ili svoje prijatelje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti