Uložite u svoju budućnost, počnite učiti Ruby on Rails!

Programski jezik Ruby i framework Rails danas su vrlo traženi ne samo vani već i u Hrvatskoj.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.09.2016. / 19:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatske kompanije poput Infinuma ili Fivea, ujedno i jedne od najvećih IT kompanija u Hrvatskoj, već traže programere koji znaju raditi u Railsima, a i poznato je da su zadnjih nekoliko godina u konstantnoj potrazi za novim ljudima.

Danas je vrijeme kada treba razmišljati o budućnosti. Ako niste zadovoljni svojim poslom, možete svaki dan uložiti malo truda i uskoro ćete biti sposobni napraviti svoje prve web aplikacije. Programiranje danas nije niti blizu toliko teško kako je nekad bilo i svatko tko ima malo želje i volje može naučiti programirati. Samim time, povećavate šansu za veću plaću, jer prosječna programerska plaća u Hrvatskoj se kreće oko 6.000 kuna. S godinama iskustva ova brojka se samo penje i dalje, stoga je dobro uložiti nešto vremena i truda i naučiti nešto novo što ćete moći dobro iskoristit u vrlo skoroj budućnosti.

Railsi osim što su prilično jednostavni za naučiti, također su i zabavni, te postoji ogromna zajednica, tako da traženje rješenja vaših problema ne bi trebao biti problem, a uz to uvijek možete otići na koji meetup u Five ili Infinum i pitati ako zapnete negdje.

I dok su Railsi backend servis, dobro je znati i nešto frontenda pa tako možete birati između Googleovog Angulara ili Facebookovog Reacta. 

Sve u svemu, krenite već danas, jer netko je sigurno krenuo i već radi svoje prve web aplikacije!

Kliknite na link ispod i krenite u novu pustolovinu!

Naučite Ruby on Rails na ovom linku

Angular 2 - Kompletni tečaj

Naučite koristiti React u svojim web aplikacijama

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti