Vernee ima dva moćna uređaja Apollo i Apollo Lite

Nakon što je objavio svoju seriju Thor, Vernee ima i nešto skuplju i naravno bolju verziju svojih uređaja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 04.05.2016. / 13:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Vernee je nova tvrtka na tržištu pametnih telefona nastala ove godine a prema svemu sudeći za sada im dobro ide. Njihov model Thor dobio je dobre recenzije, prvenstveno radi pristupačne cijene od 120 dolara, dok model Apollo odnosno Apollo Lite drže nešto višu cijenu i naravno bolje karakteristike, pa krenimo redom.

Apollo dolazi s 5.5 inčnim zaslonom 2K rezolucije, 6GB RAM-a i čak 128GB interne memorije. Nadalje, na stražnjoj strani nalazi se vrlo moćna Sonyjeva kamera od čak 21MP, dok se na prednjoj strani nalazi kamera od 8MP. Sve zajedno nalazi se u lijepo dizajniramo metalnom unibody kućištu s baterijom od 3180mAh, s tehnologijom PumpExpress koja služi za brzo punjenje uređaja. Osim toga, na stražnjoj strani, odmah ispod kamere, nalazi se čitač otisaka prstiju, dok se na donjoj strani nalazi i danas standardni Type-C port. Cijena ovog uređaja je 399 dolara.

S druge strane, Vernee nudi i dalje moćan no nešto jeftiniji uređaj Apollo Lite koji ima također 5.5 inčni zaslon s FullHD zaslonom, 4GB RAM-a, 32GB interne memorije te je također smješten u metalnom unibody kućištu lijepog dizajna. Baterija je i dalje dovoljno jaka, 3180mAh s tehnologijom brzog punjenja, uz Type-C adapter. Cijena Apolla Lite je 230 dolara.

Dakle, ako tražite moćan uređaj, ovo je svakako kompanija koju treba pratiti i vidjeti kako napreduje. Više informacija možete pronaći na njihovim službenim stranicama, kao i mjesta gdje možete kupiti ovaj uređaj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti