Procurili su novi detalji o jednom od najzanimljivijih nadolazećih preklopnih telefona

Glasine govore o snažnom procesoru i odličnim kamerama, a bit će zanimljivo vidjeti koliko će stajati.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 16.06.2023. / 14:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kada je Oppo predstavio svoj prvi pametni telefon sa savitljivim ekranom dio tehnoloških medija proglasio ga je možda i najboljim preklopnikom na tržištu. Kompanija je od tada predstavila i njegova nasljednika, kao i još jedan savitljivi smartphone, model N Flip. Također, u tijekom tog razdoblja niti konkurencija nije mirovala.

Slika nije dostupna Najbolji savitljivi telefon na tržištu? Oppo i službeno predstavio Find N

Predstavljeni su novi modeli, a pojavili su se i neki novi igrači poput Googlea sa svojim modelom Pixel Fold. Takvo, sada još konkurentnije tržište, Oppo će uskoro napasti sa svojim novim preklopnikom. Službenih informacija nema, no glasina je sve više i prema njima, već za dva mjeseca mogli bi vidjeti kako izgleda i što sve donosi Oppo Find N3.

Do tada pratit ćemo glasine, a prema posljednjim informacijama koje su prenijeli na GSM Areni, ovo bi mogao biti zaista odličan telefon koji bi mnogi mogli uzeti u obzir prilikom kupovine uređaja sa savitljivim ekranima.

Find N3 tako bi trebao imati vanjski ekran dijagonale 6,5 inča te unutarnji još veći 8-inčni ekran rezolucije 2268x2440 piksela, uz frekvenciju osvježavanja od 120Hz. Pokretat će ga Qualcommov najjači čipset (Snapdragon 8 Gen 2) te će imati do 16GB RAM-a i čak 1 TB prostora za pohranu podataka.

Kapacitet baterije iznosit će 4805 mAh te će, uz podršku za 80W punjenje putem kabela, prvi put telefoni iz ove serije podržavati i bežično punjenje.

Oppo Find N2 Flip Oppo predstavio savitljivi smartphone Find N2 Flip za globalno tržište

Također, na GSM Areni spominju kako će novi Oppo Find N imati i najbolju optiku do sada - glavnu kameru rezolucije 50MP, 48MP ultraširoku kameru te 32MP periskopsku zum kameru. S prednje strane bit će 32MP kamera za selfije.

Službene informacije o ovom telefonu, uključujući i njegovu cijenu, trebali bi saznati tijekom kolovoza.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti