I Oukitel svog konja za utrku ima

Oukitel, brand poznat po niskobudžetnim telefonima predstavio je svoju perjanicu kojom želi konkurirati onim najjačim.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.11.2016. / 22:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ovaj brand krenuo je na tržište s novim pametnim telefonom pod nazivom U20 koji dolazi s dvostrukom kamerom na zadnjoj strani. Brandovi poput Huaweija, LG-a, HTC-a, Applea i Xiaomija već su objavili svoju verziju pametnog telefona s dvije kamere. Sada i Oukitel slijedi taj put te se pridružuje ovim velikanima, te radi na svojoj verziji uređaja s dvije kamere no po znatno povoljnijoj cijeni.

Model će nositi ime U20 Plus a na osim dvije 13MP kamere na stražnjoj strani uređaja sa Sonyjevim IMX 135 senzorom, ovaj će uređaj će sa spomenutim karakteristikama nuditi SLR iskustvo korištenja s više svjetla i boljom čistoćom slike, navode iz kompanije.

U20 Plus također nudi najnoviju tehnologiju čitača otisaka prstiju, pa tako osim što će ovaj dio hardvera imati unaprijeđenu brzinu otključavanja, imat će i nekoliko novih predinstaliranih funkcionalnosti, te će imati mogućnost odvojiti dugi pritisak prsta od onog kratkog. 

S obzirom na to da je uređaju jedna od najboljih karakteristika kamera, iz Oukitela su se pobrinuli da i ekran prati trendove, pa će tako U20 Plus imati 5.5 inčni ekran FullHD rezolucije s originalnim Sharpovim staklom za ekran.

Što se tiče same isporuke uređaja, iz kompanije navode kako se nadaju da će U20 Plus stići na tržište krajem ovog mjeseca, te će biti dostupan za prednarudžbu već sljedeći tjedan na Oukitelovim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti