Ismijavaju ga na Twitteru: Američka sportska legenda teška je oko 180 milijuna dolara, a koristi iPhone iz 2014.

Stječe se dojam kako sportaši, glazbene i filmske zvijezde i ostali bogataši “moraju” koristiti najmoderniju i najskuplju tehnologiju. Čini se kako to u slučaju Toma Bradyja nije tako.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 04.08.2020. / 15:43

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Čak i ako ne pratite američki nogomet, vjerojatno ste čuli za Toma Bradyja, sportsku legendu SAD-a i višestrukog osvajača Super Bowla. Prema predviđanjima novinara, Brady je tijekom karijere zaradio više od 200 milijuna dolara, trenutačno je težak oko 180 milijuna dolara, a nedavno je potpisao novi dvogodišnji ugovor vrijedan 50 milijuna. S obzirom na to da zarađuje toliko novca, očekuje se da će u džepu nositi posljednji model iPhonea ili neki od najjačih Androida, no fotografija koju je nedavno objavio na Twitteru pokazala je kako, čini se, Brady nije kupio novi telefon od - 2014. godine.

Naime, na fotografiji na kojoj je naglasak trebao biti na visokoj temperaturi korisnici Twittera uočili su kako je infotainment sustav njegova automobila povezan s - iPhoneom 6 Plus. Sljedeći mjesec Apple bi trebao predstaviti iPhone 12 pa je jasno koliko je Bradyjev telefon star, a brojni korisnici Twittera počeli su objavljivati šale na njegov račun, tj. na račun telefona koji koristi.

Neki su se našalili kako je sada jasno zašto je, nakon dugogodišnje vjernosti New Englandu, ove godine potpisao ugovor s Tampa Bay Buccaneersima zahvaljujući kojem će u džep staviti dodatnih 50-ak milijuna dolara.

Brady se, naravno, nije uvrijedio na šale korisnika Twittera, već je uz zahvalu za rođendanske želje (rođen je 3. kolovoza 1977.) napisao kako bi se ove godine mogao počastiti novim iPhoneom.

Izvor: The Independent
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti