Najbrža do milijardu pogleda: Adele nova rekorderka na YouTubeu

Osim što je osvojio top liste, Adelin 'Hello' pokorio je i YouTube kao videozapis koji je nakon samo 87 dana pregledan više od milijardu puta

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 22.01.2016. / 10:31

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Sa svojim posljednjim hitom 'Hello' Adele je ušla u 'klub milijardera na YouTubeu', odnosno njen spot na ovom video servisu do sada je pregledan više od milijardu puta. No, ne samo da je ovaj videozapis premašio milijardu pogleda, već je ovaj brojka ostvarena u manje od tri mjeseca čime je Adele s 'Hello' postavila novi rekord – do sada je najbrži do milijardu pogleda bio južnokorejski pjevač Psy čiji je 'Gangnam Style' dosegao milijardi pogleda nakon 158 dana, dok je Adele trebalo samo 87 dana. 'Ako je to itko zaslužio, onda je to Adele', komentirala je Susanne Daniels s YouTubea ovaj Adelin rekord, a 'Hello' je tek 17. videozapis koji je uspio probiti brojku od milijardu pogleda.

Među ostalim videozapisima koji su na YouTubeu pregledani više od milijardu puta, osim 'Hello' i 'Gangnam Style', nalaze se i Maroon 5 sa 'Sugar', Major Lazer s 'Lean on', OneRepublic s 'Counting Stars' itd. Na Yahoou navode kako bi uskoro još nekoliko videozapisa trebalo ući među ovo odabrano društvo poput Shakirinog spota 'Waka Waka', 'Thinking Out Loud' Eda Sheerana itd. Što se Adele tiče, njen 'Hello' proveo je deset tjedana na prvom mjesto Billboardove 'Hot 100' top liste, dok su spotovi na njenom kanalu do sada pregledani više od 3,36 milijardi puta.  

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti