Realnost jest, da ništa bolje od ovog uređaja danas ne trebate

Osim što danas možete birati između raznih pametnih telefona, koje razlikuje cijena, karakteristike, izgled, kvaliteta i mogućnosti, realnost je da vam više manje toga ne treba.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.07.2016. / 10:03

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ono što danas svakoga interesira jest kvaliteta kamere, kapacitet, te naravno dizajn i cijena. Istina jest da su Samsung, Lg, HTC, Apple i ostali premium brandovi daleko skuplji od “običnih” uređaja, koji u puno toga ne zaostaju mnogo, osim naravno cjenovno.

Primjerice, jedan Samsung ili iPhone koštaju oko 5000kn, dok recimo za 1200kn možete danas dobiti odličan uređaj lijepog izgleda i vrlo kvalitetnih karakteristika. Iako danas ima more takvih uređaja, ovaj Elephone P9000 je jedan od tih svjetlih primjera.

Za cijenu od 200 dolara, odnosno nekih 1200 kuna ako uračunamo i neke troškove, Elephone P9000 nudi vrlo zanimljive karakteristike poput FullHD zaslona rezolucije 1920x1080 rasprostranjeno na 5.5 inča gotovo od ruba do ruba. 

Osim toga, moć ovog uređaja pokazuju i ostale karakteristike poput 4GB RAM-a i 32GB interne memorije, te osmerojezgreni procesor radnog takta 2.0GHz. 

Što se kamera tiče, na stražnjoj strani nalazi se Sonyjeva kamera od 13MP s dvostrukim bojama LED bljeskalice čime ćete postići ljepše i toplije slike, zavisno o uvjetima u kojima se nalazite. Naravno, pomoću kamere možete i snimati video u FullHD rezoluciji s mogućnosti usporene snimke, a sve video snimke su kompresirane kako bi zauzimale čim manje memorije na uređaju. S druge strane uređaja nalazi se prednja kamera od 8MP koja će služiti za vaše selfije.

Nadalje, P9000 dolazi s čitačem otisaka prstiju koji se nalazi na stražnjoj strani uređaja ispod kamere, a koji je vrlo brz, jednostavan za korištenje i pouzdan, navode iz kompanije. Tu je i NFC čip koji omogućuje prijenos podataka između uređaja na daljini od cca 10cm.

Kako bi sve to izguralo čim duže, brine se baterija od 3000mAh, koja je izrađena pomoću posebne tehnologije kako bi izdržala čim duže. Za 10 minuta punjenja, baterija može izdržati čak 3h razgovora, što je nešto što nam svima treba u kriznim situacijama kada smo pri kraju baterije.

Kako bi sve radilo savršeno, brine se Android 6.0 koji dolazi predinstaliran na uređaj, a koji nudi brojne beneficije. Da se radi o modernom uređaju, govori i podatak da P9000 ima Type-C interface koji omogućuje u isto vrijeme punjenje i razmjenu podataka.

Dizajn je, kao što smo rekli, u skladu s modernim vremenima i ono što nam se najviše sviđa jest ekran koji se prostire od ruba do ruba, čime daje osjećaj većeg uređaja, iako se radi od 5.5 inča.

Kao što se iz priloženog vidi, P9000 nudi pregršt mogućnosti, kvalitetne karakteristike i specifikacije i sve to uz pristojnu cijenu od 200 dolara, što je zapravo snižena cijena i koja traje idućih 6 dana, stoga ukoliko vas je ovo zainteresiralo, kliknete na ovaj link, pogledajte više detalja i naručite ovaj uređaj dok je cijena još svježa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti