Settle predstavio novu, znatno osvježenu aplikaciju za mobilno plaćanje i prijenos novca među korisnicima

Settle ima novu aplikaciju koja je poboljšana temeljem povratnih informacija od korisnika, u velikoj mjeri dizajnerski osvježena te mnogo preglednija i jednostavnija za korištenje.

Martina Čizmić | 19.03.2020. / 12:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Aplikacija Settle dobila je novu i poboljšanu verziju, koja je od danas dostupna na trgovinama aplikacijama. 

Cjelokupan dizajn aplikacije za beskontaktno plaćanje i prijenos novca iznova je osmišljen kako bi bila jednostavnija za korištenje već od prvog trenutka – besplatne registracije korisnika i otvaranja Settle korisničkog računa – pa do korištenja svih funkcionalnosti koje Settle pruža. Stanje Settle računa sada je odmah prikazano u vrhu ekrana, odakle je moguće i jednostavno pregledati sve sa Settleom povezane kreditne ili debitne kartice.

Popis svih transakcija, poruke i sve ostale novosti koje očekuju korisnika prilikom ulaska u aplikaciju sada su prikazani na jednom i jedinstvenom ekranu, čime se znatno ubrzava korištenje, a aplikacija čini preglednijom.

Prilikom plaćanja pojedinim trgovcima ili ugostiteljima korisnici će sada moći vidjeti koliko je trgovina od njih udaljena, a također će, vrlo ciljanim i specifičnim porukama, biti obaviješteni o posebnim ponudama koje pojedini trgovci koji sudjeluju u Settle programu nude korisnicima.

Nova aplikacija rezultat je povratnih informacija koje smo dobili od naših korisnika te detaljnog testiranja i istraživanja koje je pokazalo koje promjene moramo napraviti kako bi Settle bio jednostavniji za korištenje, ljepši i primamljiviji. U ovim trenucima kada postoji povećana potreba za direktnim transferom novčanih sredstava između prijatelja i obitelji bez fizičkih kontakata, Settle predstavlja odlično rješenje za besplatan i brz prijenos novca – možete jednostavno pomoći svojim prijateljima slanjem novca ili podijeliti neke troškove, naglasila je Sara Rasmussen, voditeljica poslovanja Settlea za Hrvatsku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti