Aplikacija Settle dobila je novu i poboljšanu verziju, koja je od danas dostupna na trgovinama aplikacijama. 

Cjelokupan dizajn aplikacije za beskontaktno plaćanje i prijenos novca iznova je osmišljen kako bi bila jednostavnija za korištenje već od prvog trenutka – besplatne registracije korisnika i otvaranja Settle korisničkog računa – pa do korištenja svih funkcionalnosti koje Settle pruža. Stanje Settle računa sada je odmah prikazano u vrhu ekrana, odakle je moguće i jednostavno pregledati sve sa Settleom povezane kreditne ili debitne kartice.

Popis svih transakcija, poruke i sve ostale novosti koje očekuju korisnika prilikom ulaska u aplikaciju sada su prikazani na jednom i jedinstvenom ekranu, čime se znatno ubrzava korištenje, a aplikacija čini preglednijom.

Prilikom plaćanja pojedinim trgovcima ili ugostiteljima korisnici će sada moći vidjeti koliko je trgovina od njih udaljena, a također će, vrlo ciljanim i specifičnim porukama, biti obaviješteni o posebnim ponudama koje pojedini trgovci koji sudjeluju u Settle programu nude korisnicima.

Nova aplikacija rezultat je povratnih informacija koje smo dobili od naših korisnika te detaljnog testiranja i istraživanja koje je pokazalo koje promjene moramo napraviti kako bi Settle bio jednostavniji za korištenje, ljepši i primamljiviji. U ovim trenucima kada postoji povećana potreba za direktnim transferom novčanih sredstava između prijatelja i obitelji bez fizičkih kontakata, Settle predstavlja odlično rješenje za besplatan i brz prijenos novca – možete jednostavno pomoći svojim prijateljima slanjem novca ili podijeliti neke troškove, naglasila je Sara Rasmussen, voditeljica poslovanja Settlea za Hrvatsku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju