Tri Xiaomi pametna telefona koji imaju apsolutno sve što vam treba

Xiaomi je brand o kojem se puno priča, osim što se radi o najvrjednijoj startup kompaniji na svijetu, Xiaomi je daleko nadmašio startup pojam.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.10.2016. / 17:31

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Što god od Xiaomija odabrali, ne možete pogriješiti jer je svaki njihov uređaj napravljen vrlo kvalitetno, a možete birati između raznih cjenovnih razreda. Ovaj puta imamo tri modela koji spadaju u malo višu kategoriju, ali zato nude i mnogo više toga.

Xiaomi Mi5S Plus je 5.7 inčni uređaj s FHD zaslonom rezolucije 1920 x 1080 piksela, s 386 piksela po inču. Nadalje, Mi5S Plus dolazi s četverojezgrenim procesorom 2.35GHz, te 4GB RAM-a i 64GB interne memorije. Što se kamera tiče, ovaj uređaj dolazi s dvostrukom 13MP stražnjom kamerom s PDSF-om i dual-tone flash bljeskalicom, dok s na prednjoj strani nalazi kamera od 4MP s f/2.0. Cijena ovog uređaja iznosi 383 eura, no uz čak 60% popusta naspram redovne maloprodajne cijene.

Xiaomi Mi5s je 5.14 inčni uređaj koji dolazi s također FHD zaslonom i četverojezgrenim procesorom 2.15GHz. Ovaj model ima nešto slabije karakteristike od prijašnjeg pa tako dolazi s 3GB RAMa i 64GB interne memorije. Što se kamera tiče, Mi5s dolazi s 12MP stražnjom kamerom s PDAF-om i dual-tone bljeskalicom, te 4MP prednjom kamerom. Cijena ovog uređaja je 302 eura s uključenim popustom od 26%.

I za kraj ostavili smo Mi5s Plus, no ovaj uređaj se razlikuje od prvog po tome što dolazi s čak 6GB RAM-a i 128GB interne memorije dok su prednja i stražnja kamera potpuno iste. Ovo je samim time i nešto skuplji uređaj te košta 404 eura s 48% popusta.

Što god od navedenog odabrali, pogriješiti nećete, jer Xiaomi je respektabilna tvrtka, što govori i cijena ovih uređaja.

Pročitajte: Zašto je Elephonov P9000 jedan od najtraženiji pametnih telefona na webshopovima?
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti