Zašto je Elephonov P9000 jedan od najtraženiji pametnih telefona na webshopovima?

U nekoliko navrata već smo pisali o Elephonovom modelu P9000, no u čemu je tajna i zašto je ovo toliko tražen telefon?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.08.2016. / 17:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nema mnogo pametnih telefona koji se mogu pohvaliti da se dugo zadrže na samom vrhu najprodavanijih uređaja na kineskim webshopovima, a upravo je jedan takav P9000. Elephone je oduševio mnoge korisnike diljem planeta kombinacijom svega što nudi, pa tako primjerice odmah na prvu dizajn je itekako prilagođen modernim trendovima, kao i karakteristike, dok su uz sve to uspjeli zadržati odličnu cijenu.

Ako vam je kojim slučajem promaklo što nudi Elephone P9000, radi se o uređaju 5.5 inčnog zaslona, te vrlo tankim rubom s lijeve i desne strane (svega 1.6mm), uz FullHD rezoluciju. Osim toga, P9000 ima ugređen osmerojezgreni procesor Helio P10 2.0GHz, 4GB RAM-a, e 32GB interne memorije. Sa stražnje strane, koja je prilično minimalistična, nalazi se čitač otisaka prstiju, koji nudi i kontrolu aplikacijama.

Iznad čitača otisaka prstiju nalazi se Sonyjeva 13MP kamera koja ima senzor za slabe svjetlosne uvjete. Zahvaljujući USB Type-C konektoru, P9000 ima tehnologiju za brzo punjenje baterije, a uz to podržava i bežično punjenje. O samom uređaju više detalja možete saznati na ovim stranicama, a definitivno najzanimljivija stvar u cijeloj priči je cijena od 189 dolara, što je itekako dobra cijena za ono što ovaj uređaj nudi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti