Nema mnogo pametnih telefona koji se mogu pohvaliti da se dugo zadrže na samom vrhu najprodavanijih uređaja na kineskim webshopovima, a upravo je jedan takav P9000. Elephone je oduševio mnoge korisnike diljem planeta kombinacijom svega što nudi, pa tako primjerice odmah na prvu dizajn je itekako prilagođen modernim trendovima, kao i karakteristike, dok su uz sve to uspjeli zadržati odličnu cijenu.

Ako vam je kojim slučajem promaklo što nudi Elephone P9000, radi se o uređaju 5.5 inčnog zaslona, te vrlo tankim rubom s lijeve i desne strane (svega 1.6mm), uz FullHD rezoluciju. Osim toga, P9000 ima ugređen osmerojezgreni procesor Helio P10 2.0GHz, 4GB RAM-a, e 32GB interne memorije. Sa stražnje strane, koja je prilično minimalistična, nalazi se čitač otisaka prstiju, koji nudi i kontrolu aplikacijama.

Iznad čitača otisaka prstiju nalazi se Sonyjeva 13MP kamera koja ima senzor za slabe svjetlosne uvjete. Zahvaljujući USB Type-C konektoru, P9000 ima tehnologiju za brzo punjenje baterije, a uz to podržava i bežično punjenje. O samom uređaju više detalja možete saznati na ovim stranicama, a definitivno najzanimljivija stvar u cijeloj priči je cijena od 189 dolara, što je itekako dobra cijena za ono što ovaj uređaj nudi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju