Echo Look: Uređaj koji će procijeniti jeste li se dobro odjenuli

Pametni uređaj koji želi biti vaš osobni stilist.

Monika Nožić Monika Nožinić | 29.04.2017. / 09:07

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kompanija Amazon predstavila je novi uređaj iz "Echo obitelji", kućnog stilista Echo Look. Riječ je o kameri koja pomoću savjeta modnih stručnjaka procjenjuje jeste li se dobro odjenuli.

Echo Look opisuju kao pametno zrcalo s kojim možete razgovarati i fotografirati svoj izgled iz različitih kutova, a zatim pomoću uređaja procijeniti jeste li odabrali najbolju odjevnu kombinaciju.

Uređaj je prošli mjesec trebao biti predstavljen kao sigurnosna kamera, no nakon što je nadograđen LED svjetlom, mikrofonom i nosačem za zid, iz Amazona su shvatili kako bi Echo Look bio odličan kućni mobilni stilist za žene i muškarce.

Na Echo Look također možete instalirati aplikaciju Style Check koja uspoređuje više odjevnih kombinacija i predlaže vam koja je najbolja. Kao i na originalnom Echo zvučniku, i na uređaju Echo Look možete pitati agenticu Alexu da vam pročita nove vijesti, pusti glazbu ili kaže kakva će biti vremenska prognoza ili stanje u prometu.

Kupci kojima je Echo Look zanimljiv i možda potreban, mogu ga naručiti preko Amazona, po cijeni od 200 američkih dolara.

Izvor: TheVerge/Yahoo

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti