Gamescom 2016: Novi sablasni gameplay trailer za Resident Evil 7

Resident Evil 7 na PlayStation 4, Xbox One i Windows PC stiže u siječnju 2017. godine.

Monika Nožić Monika Nožinić | 19.08.2016. / 13:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

 Capcom je tijekom Gamescom 2016 događaja prikazao novi trailer za Resident Evil 7, koji u sebi sadrži i gameplay iz igre. Oni koji su smatrali da je prethodni Beginning Hour trailer bio jeziv i sablasan, definitivno moraju pogledati ovaj.

Radnja Resident Evila 7 bit će smještena u plantažnu kuću i njenu okolicu u Dulveyu, Louisiani, koja je u vlasništvu Jacka i Marguerite Baker koje nitko već duže vrijeme nije vidio, a što se s njima dogodilo i gdje se nalaze, doznat ćemo kroz napetu priču koja će nam navjerojatnije ponuditi igranje s dva igriva lika, muškim i ženskim.

U traileru vidimo žensku protagonisticu pod imenom Mia, koja pokušava pronaći "Ethana" i pobjeći ženi s fenjerom, najvjerojatnije Margueriti Baker. Trailer nas vodi kroz različite sablasne eksterijere, a na PlayStation blogu Capcom je istaknuo da, iako je djevojka u glavnom fokusu ovog gameplaya, ona se neće moći igrati u glavnoj igri.

Podzemne lokacije kojima se kreće glavna akterica zapravo se nalaze ispod kuće koja bi mogla podsjećati na onu iz filmova kao što su The Texas Chainsaw Massacre, Hills have Eyes i drugi slični klasici u kojima bi se glavni likovi često našli u bezizlaznoj situaciji.

Resident Evil 7 na PlayStation 4, Xbox One i Windows PC stiže 24. siječnja 2017. godine. Ova godina obilježava 20. godišnjicu Resident Evil serijala, a prva je igra debitirala 1996. godine.

Izvor: TechSpot

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti