Krenula prodaja Oukitelovogo K6000 Plus, uređaja s moćnom baterijom

Oukitel je danas krenuo s prodajom svog novog modela K6000 Plus, najbržeg pametnog telefona ‘K’ serije.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.04.2017. / 18:07

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U suradnji s brojnim webshopovima diljem svijeta, Oukitel je lansirao prodaju svojeg uređaja s moćnom baterijom te velikom memorijom i HD kamerom. Prateći tako svoju ‘K’ seriju, K6000 Plus dolazi s velikom baterijom i super brzim punjačem, uz naravno moderan dizajn i performanse.

Mr. Lin, marketing menadžer Oukitela ističe: ‘Dok su drugi kopirali našu K seriju kako bi proizveli veliku bateriju, mi radimo na novim horizontima kako bi ubrzali punjenje baterije, te uštedjeli vrijeme našim korisnicima.

Ovo je ujedno i Oukitelov prvi uređaj s velikom baterijom, te punjačem od 12V/2A, što je ujedno i korak prema naprijed naspram starih punjača koji su bili 5V/0.5A. Ako koristite stare punjače, potrebno vam je oko osam sati da biste napunili bateriju od 6080mAh, no uz novi 12V/2A punjač bateriju možete napuniti za svega 100 minuta, a koja će biti dovoljna za tri dana korištenja.

Kamera

K6000 ima i jednu od boljih kamera u rangu mobitela s ovako snažnom baterijom, točnije na stražnjoj strani nalazi se 16MP s PDAF tehnologijom. Naime PDAF je tehnologija koja se prvo koristila u digitalnim kamerama, no sada se sve češće može pronaći i u mobilnim uređajima. Pomoću ove tehnologije fokusirana slika nastaje u samo 0.1s čime će se smanjiti opterećenje čipova te ušteda energije. Prednja kamera od 8MP nudi kut od 80 stupnjeva što je odlična ako radite grupne selfije.

Performanse

Što se tiče performansi, K6000 Plus dolazi s MediaTek osmerojezgrenim Crotex A53 čipsetom s četiri jezgre na 1.5GHz, te četiri na 1.0GHz. Također, 4GB RAM-a omogućuje vam da radite s nekoliko aplikacija paralelno bez ikakvih problema. 64GB interne memorije za početak je i više nego dovoljno, a ako vam to nije dosta, možete ju proširiti na 512GB. Ako vam ni to nije dovoljno možete spojiti eksterni disk preko OTG kabela. Oukitel je napravio i AnTuTu test s 45831 bodova.

Zaključak

Ovo je zasigurno jedan od odličnih uređaja koji privlači svojim izgledom i performansama, te naravno cijenom koja u ovom promotivnom razdoblju iznosi samo 180 dolara, dok je redovna cijena uređaja 210 dolara. Ako pak volite igre na sreću, možete zaviriti na njihovu stranicu gdje će kompanija podijeliti nekoliko poklona onim najsretnijim.

Više informacija možete potražiti na službenim stranicama. Krenula prodaja Oukitelovog K6000 Plus, uređaja s moćnom baterijom

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti