Kvalitetan ekran i vrhunska kamera glavna su obilježja pametnih telefona u 2019.

Iz Samsunga ističu kako su ovim priznanjima dokazali svoj status predvodnika u inovacijama i uvođenju najsuvremenijih tehnologija kod svojih uređaja

Martina Čizmić | 22.01.2020. / 17:20

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika.

Prošle je godine pozornost privukao Samsung svojim uređajima iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije. 

Quad HD+ AMOLED Infinity-O zaslon osigurao je Galaxy S10+ uređaju mjesto na mnogobrojnim top listama najboljih pametnih telefona za 2019. godinu, dok je DisplayMate, tvrtka koja se bavi testiranjem uređaja, Galaxy S10 ocijenila najvišom A+ ocjenom ikada. U nezavisnoj analizi najboljih pametnih telefona, koju je provelo poznato britansko udruženje potrošača Which?, Galaxy S10 5G je zauzeo prvo mjesto, a slijede ga Galaxy Note 10+ 5G i Galaxy S10+. Također, svi uređaji iz Galaxy S10 i Note10 serije označeni su titulom Best buy koja se dodjeljuje za odličnu kvalitetu i vrhunske performanse u odnosu na cijenu.

Galaxy Note10+ od strane prestižne, svjetski priznate stranice za testiranje pametnih telefona DxOMark, Galaxy Note10+ 5G proglašen je pametnim telefonom s najboljom prednjom kamerom i ultra-širokom kamerom. U komparativnom testu četiri najpopularnija pametna telefona, ovaj flagship uređaj odnio je titulu najbolje kamere u ultra-širokoj kategoriji. DisplayMate je Note10+ 5G uređaju dodijelio i nagradu Najbolji zaslon pametnog telefona. Korisnici, mediji i IT stručnjaci složili su se oko funkcionalnost i mogućnosti koje Note10 serija pruža svojom kamerom, S Pen olovkom, odličnim zaslonom i korisnim aplikacijama.

Stoga iz Samsunga ističu kako su ovim priznanjima dokazali svoj status predvodnika u inovacijama i uvođenju najsuvremenijih tehnologija kod svojih uređaja, što se jasno vidjelo tijekom prošle godine na primjerima S10 i Note10 serija, ali i kroz prvi preklopni pametni telefon Galaxy Fold te A80, uređaj s rotirajućom kamerom ili pak S10 5G sa podrškom za 5G mrežu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti