Okomito ili vodoravno? Rotirajućem televizoru potpuno je svejedno

Televizor koji možete bez problema gledati i dok ležite na boku.

Martina Čizmić | 19.08.2020. / 14:55

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Samsung je najavio dolazak na hrvatsko tržište izuzetno zanimljivog i neobičnog televizora - modela The Sero. Ovisno o potrebi sadržaja koji se pregledava, taj jedinstveni televizor moguće je postaviti vertikalno ili horizontalno, može i prepoznati najbolju rezoluciju i kut za savršeno gledanje.

Za savršenu sliku i boje na ovom modelu televizora zadužena je QLED Quantum Dot tehnologija na bazi umjetne inteligencije koja, u skladu s osvjetljenjem, prilagođava sliku u 4K rezoluciji na 43-inčnom zaslonu.

Televizor je moguće povezati s pametnim telefonom putem Bluetootha i tako prebaciti sliku sa zaslona telefona na veliki ekran u formatu i položaju u kojem je ona na samom telefonu.

Televizor The Sero ima način rada Portrait s pet potkategorija, koje mogu biti aktivne i kada korisnik ne gleda televiziju, pa tako kad je uključena Clock opcija, televizor se pretvara u veliki i stilizirani digitalni sat za prikazivanje točnog vremena i datuma. Opcija Poster omogućava prikazivanje različitih suvremenih umjetničkih fotografija, slika, crteža i drugih djela. Opcija My Photo nudi korisnicima mogućnost da uređaj prikazuje njihove fotografije koje su učitali s pametnog telefona, dok opcija Sound Wall pretvara The Sero u glazbeni player s vizualnim animacijama koje prate ritam. Tu je također i kategorija Cinemagraph, koja na zaslonu prikazuje sadržaj koji se korigira slično poput animacija na računalima Desktop Screen Saver.

The Sero dolazi s ugrađenim zvučnicima (sustav 4.1 zvučnika) sa snagom od 60 W, a s uključenom opcijom Sound Wall glazbu će pratiti i dinamične vizualne animacije.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti