OnePlus danas predstavlja svoj novi pametni telefon, bežične slušalice i još pokoje iznenađenje

Iz OnePlusa su pripremili zanimljive proizvode koje će predstaviti u proširenoj stvarnosti.

Martina Čizmić | 21.07.2020. / 13:45

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

OnePlus će danas (s početkom u 16 sati) predstaviti cijeli niz novih uređaja, među kojima maštu golica pametni telefon OnePlus Nord.

Baš kao i brojni proizvođači pametnih telefona posljednjih mjeseci, ni OnePlus neće organizirati fizičko predstavljanje uređaja, već virtualno. I to u proširenoj stvarnosti.

 

 

Tako će svi moći "vidjeti" novi OnePlus Nord u svojim rukama baš kao da su na klasičnom predstavljanju. No, pustimo sad malo po strani kako će biti predstavljen i fokusirajmo se na to što će biti predstavljeno.

Iz OnePlusa nisu baš otkrivali puno informacija. Ono što je sigurno je da će glavna zvijezda predstavljanja biti pametni telefon OnePlus Nord te bežične Bluetooth slušalice.

Što se Norda tiče, znamo da će njegova cijena biti manja od 500 dolara (točna cijena i dostupnost u kunama još nisu poznati). To znači da će korisnici moći dobiti uređaj s naprednom tehnologijom za pristojnu cijenu.

Nagađa se kako će u sklopu Nord serije biti predstavljeno nekoliko uređaja (zasigurno i jedan 5G među njima) koji bi mogli zadovoljiti različite slojeve kupaca.

Govoreći o samom uređaju, znamo da će fokus biti na kameri. Glavna bi kamera trebala imati rezoluciju od 48MP, a pratit će ju 8MP širokokutna kamera, 5MP senzor dubine i kamera za snimanje makro fotografija. Oni koji vole snimati selfije, cijenit će dvije selfie kamere na prednjoj strani - širokokutna za grupne selfije i 32MP kamera za pojedinačne.

Ostale specifikacije nisu poznate, tek se spominje da bi mogao imati 12GB radne memorije koja bi, u kombinaciji s jakim procesorom, trebala osigurati da se na Nordu mogu, bez problema i trzanja, igrati i zahtjevnije mobilne igre.

Od popratne opreme koju ćemo danas vidjeti, treba izdvojiti prve, prave bežične slušalice iz OnePlusa - OnePlus Buds koje dolaze u nekoliko boja i izgledom podsjećaju na Google Pixel Buds. U javnost je procurila informacija kako će Buds sa samo 10 minuta punjenja moći emitirati čak 10 sati glazbe i to zahvaljujući Warp Charge tehnologiji. To bi značilo da su izdržljivije i brže za dopunjavanje i od Appleovih AirPods. Držimo fige!

 

 

Također, šuška se kako će OnePlus na predstavljanju pokazati još neke, cjenovno niže pametne telefone, no za to ćemo morati pričekati službeno predstavljanje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti