Samsung najavio "lakše" inačice svojih flagshipova - Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite uređaji pružit će korisnicima premium prednosti Galaxy uređaja, ali, kako najavljuju iz Samsung po nešto nižoj cijeni.

Martina Čizmić | 04.01.2020. / 08:17

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Uoči početka najvećeg svjetskog sajma potrošačke elektronike, CES 2020 u Las Vegasu, Samsung je najavio dolazak novih, "lakših" inačica svojih flagship telefona -  Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite.

Baš kao i temeljni modeli i ove inačice donose ključne premium značajke kao što su najnovija tehnologija kamera, S Pen olovka, veliki zaslon i dugotrajna baterija. 

Uređaji Galaxy S i Galaxy Note udovoljili su željama i zahtjevima korisnika širom svijeta. Oni predstavljaju naš kontinuirani napor kada je riječ o isporuci vodećih inovacija u industriji. Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite uređaji imaju ključne premium značajke za one koji žele doživjeti najbolje od Samsung Galaxy S i Galaxy Note serije, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Galaxy S10 Lite ima glavnu kameru širokokutna te ultraširoku i makro kameru zajedno s novim Super Steady OIS koji pruža veću stabilnost fotografijama i videozapisima. Ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stupnja stvorena je da kreira sliku široku onoliko koliko ljudsko oko vidi i to uživo. Prednje i stražnje kamere visoke rezolucije omogućuju snimanje svakog pojedinog detalja.

Zahvaljujući podršci za Bluetooth s niskom energijom (BLE), Galaxy Note10 Lite korisnicima omogućuje korištenje S Pen olovke za kretanje kroz prezentacije, kontroliranje video sadržaja ili fotografiranje. Također, Air Command značajka osigurava brz i lak pristup brojnim mogućnostima S Pen olovke poput Samsung Notes  koja omogućuje brže zapisivanje bilješki i prenošenje u digitalni tekst koji je spreman za uređivanje i dijeljenje – u pokretu.

Samsung Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite uređaji pružit će korisnicima premium prednosti Galaxy uređaja, ali, kako najavljuju iz Samsung po nešto nižoj cijeni.

Tako Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite pametni uređaji dolaze sa 6,7-inčnim Infinity-O zaslonom od ruba do ruba, imaju bateriju od 4.500mAh i mogućnost super brzog punjenja, a dolaze i sa Samsungovim ekosustavom inteligentnih aplikacija i usluga, uključujući Bixby, Samsung Pay i Samsung Health. Uređaji su također zaštićeni sigurnosnom platformom Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite dostupan je u dijamantno crnoj, dijamantno bijeloj i dijamantno plavoj boji, dok je Galaxy Note10 Lite dostupan u Aura sjajnoj, Aura crnoj i Aura crvenoj boji.

Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite bit će izloženi na CES 2020, koji se održava 7. do 10. siječnja 2020. godine, a u Hrvatskoj će biti dostupni ubrzo nakon toga. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti