[VIDEO] Oukitel C5 Pro protiv čekića, tko je jači?

Proizvođači pametnih telefona sve više pažnje posvećuju izdržljivosti pametnih telefona.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 03.01.2017. / 21:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Danas svi očekujemo da naši pametni telefoni budu čvrsti, da se ne razbiju dok padnu ili ne pukne ekran prilikom blagih udaraca. Oukitel je jedan od proizvođača pametnih telefona koji pokušavaju napraviti izdržljiv uređaj, pa su tako nedavno predstavili C5 Pro, a u videu ispod možete vidjeti kako to izgleda iz prve ruke.

Udarcem čekića, zabijanjem čavla u drvo, bacanje s određenih visina, ovaj uređaj pokazao se kao vrlo izdržljiv, iako je prošao vrlo težak test. Naime, ovaj uređaj prošao je i druge testove prije nego je krenuo u produkciju, primjerice, padove, savijanja, visoke i niske temperature, a sve to kako bi postavili standard izdržljivosti uređaja.

Još jedna vijest koja bi vas mogla oduševiti jest to da C5 Pro dolazi s silikonskom maskicom koja je dizajnirana da dodatno zaštiti vaš ekran, pa tako iako vam padne uređaj nećete pronaći ogrebotine, tako da ne trebate brinuti o tome da će vam uređaj pasti i razbiti se staklo.

Uređaj je već dostupan na njihovim službenim stranicama, a u pretprodaji sljedeći tjedan uređaj će koštati samo 69.99 dolara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti