Xiomijevi Mi5S Plus po izvrsnoj cijeni od 2600 kuna

Xiaomi je definitivno vruća tema kada govorimo o pametnim telefonima, pogotovo onim premium.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.11.2016. / 21:56

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

U kategoriju premium telefona spadaju samo ‘odabrani’ poput Samsunga, Applea, LG-a, Sonyja i ostalih, no Xiaomi ne zaostaje puno kada pričamo o najvišem rangu pametnih telefona.

Ako samo pogledamo karakteristike odmah ćemo vidjeti da se radi o izvrsnom telefonu, odličnog dizajna i još boljih karakteristika. Mi5S Plus dolazi s ogromnim 5.7 inčnim FullHD zaslonom s 386 piskela po inču. Da se radi o opasnom konurentu ‘najboljih’ govori činjenica da se na stražnjoj strani nalaze dvije kamere koje rade simultano kako bi dale posebnu dimenziju slikama, dakle govorimo o dva senzora od 13MP s PDAF-om i dual-tone flashom, dok se s prednje strane nalazi kamera od 4MP.

Mi5 Plus poseban je na mnogo načina pogotovo po vrhunskim specifikacijama poput snažnog četverojezgrenog procesora radnog takta 2.3GHz, 4GB RAM-a i 64GB interne memorije. Kao i svaki noviji i premium uređaj, tako i ovaj Xiaomi dolazi s čitačem otisaka prstiju, te Type-C konektorom.

Baterija je zadovoljavajuća, te dolazi s kapacitetom od 3800mAh, no sve to je super kad doznate da ovaj uređaj možete nabaviti za samo 2600 kuna, što je itekako dobra cijena za ovakav premium uređaj. Xiaomi je pod ‘rukom znatno’ bolji uređaj od ostalih ‘jeftinijih’ modela te se osjeti kvaliteta izrade.

Ono po čemu je Xiaomi, recimo, bolji od Samsunga i Apple jest naravno znatno niža cijena, pogotovo ako uhvatite popust poput ovog.

Iskoristitte ovaj kupon kako biste dobili uređaj po najnižoj mogućoj cijeni — EBIMI5S.

Pogledajte i ponudu ostalih Xiaomijevih proizvoda.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti