Do deset fotografija: Instagram će omogućiti objavu foto albuma

Instagram trenutno testira opciju objavljivanja foto albuma s maksimalno do deset fotografija

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 02.02.2017. / 08:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Instagram konstantno nadograđuje svoj servis novim i zanimljivim opcijama, a trenutno testiraju i opciju koja će sigurno razveseliti milijune korisnika ove mreže za dijeljenje fotografija i videozapisa. Trenutno se na Instagramu odjednom može objaviti samo jedna fotografija tako da korisnici koji s prijateljima i pratiteljima žele podijeliti veći broj fotografija moraju svaku sliku objaviti posebno. Ovaj bi problem uskoro mogao biti riješen jer dio korisnika koji testira buduće verzije Androida već sada ima mogućnost objave albuma fotografija na ovoj mreži. Maksimalan broj fotografija koji se može odabrati u jednoj objavi je deset, a svaku fotografiju moguće je posebno urediti, odnosno primijeniti različite filtere.

Iz Instagrama nema nikakvih informacija vezanih uz službeno predstavljanje ove opcije svim korisnicima, odnosno na svim platformama te se nadamo kako će ona uskoro postati dostupna svima. Objava albuma fotografija nije potpuni novitet na ovoj mreži jer je Instagram ovu opciju oglašivačima omogućio još 2015. godine te se pokazala naročito korisna za modne brandove koji unutar jedne objave, odnosno albuma mogu prikazati više artikala koje korisnici mogu kupiti sa samo nekoliko dodira prstom po ekranu.

Inače, prilikom objave financijskih rezultata za posljednji kvartal, Mark Zuckerberg rekao je kako je broj dnevnih korisnika Instagrama dosegao 400 milijuna te se broj dnevnih korisnika u posljednjih sedam mjeseci povećao za oko sto milijuna.

Izvor: Tech Crunche
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti