Influencerica polizala WC školjku u avionu kako bi pokrenula "koronavirus izazov", društvene mreže eksplodirale: "Strpajte je u zatvor!"

Kako je samoprozvana influencerica rekla, WC školjku je polizala jer je već "umorna od nekog sra*a nazvanog korona koje dobiva veću pažnju od nje".

Branimir Vorša | 17.03.2020. / 09:27

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Jedna influencerica na TikToku odlučila je promovirati, u vrijeme pandemije koronavirusa, nešto toliko gadljivo, nerazumno i neshvatljivo, da ju je internet jednostavno "pokopao", a mogla bi za to snositi i ozbiljne posljedice. Naime, objavila je video u kojem liže dasku WC školjke u avionu, a sve u sklopu "koronavirus izazova". 

Zvijezda društvenih medija Ava Louise (22) priznala je da je napravila viralni video jer je htjela više pažnje od ovog koronavirus sra*a, a to obrazloženje dala je tek nakon što je njezina objava izazvala lavinu reakcija po društvenim mrežama, pišu američki mediji.

Video je snimila protekle subote, a u objavi pojašnjava da bi lizanje WC školjke trebalo pomoći u tome kako na pravi način biti čist u zrakoplovu.

Ova "influencerica" trenutačno ima 19.000 sljedbenika na TikToku i 150.000 na Instagramu, no nisu svi prihvatili njezinu objavu u jeku porasta zabrinutosti zbog pandemije koronavirusa.

Dio korisnika društvenih mreža reagirao je s gnušanjem te su prozvali Louise za korištenje ozbiljnog zdravstvenog problema kako bi dobila pažnju i prije negoli je istu stvar i sama priznala kasnije.

Među reakcijama pojavile su se i one da bi ju trebalo strpati iza rešetaka za glupost koju je učinila.

I to nije sve...

Kako je rekla, WC školjku je polizala jer je već umorna od nekog sra*a nazvanog korona koje dobiva veću pažnju od nje.

Samo sam htjela više pažnje od ovog korona sra*a, no dobro. Kapitalizirala sam na tome i sad sam svjetska vijest. Mama mi je rekla da je ponosna na mene i da bacam novo svjetlo na pandemiju dok nosim Fendijeve sunčane naočale, rekla je Louise za Insider.

Dodala je da se vruće plavuše mogu oporaviti od bilo čega i da su imune na koronavirus, "baš poput gej populacije".

Obrazložila je i da je tu objavu iskoristila i za ukazivanje na druge društvene probleme, poput rasizma i homofobije.

Transfobija je odvratnija od mene koja ližem WC školjku, kaže ona.

Čeka se i reakcija vlasti

U međuvremenu njezin pokušaj da pokrene novi viralni izazov na društvenim mrežama nije dobro prošao.

Kakve veze ta objava, osim sa sebičnom i nepromišljenom samopromocijom, ima s podizanjem svijesti o bilo čemu, možda je pitanje kojim bi se trebali pozabaviti i stručnjaci.

Hoće li na njezinu nepromišljenu glupost reagirati i američke vlasti, tek ćemo vidjeti.

Izvor: Medical Daily

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti