Iskusite svoju sreću i osvojite neki od gadgeta

Svi mi volimo nagradne igre, no za osvojiti nešto trebate imati i malo sreće, no ako ne probate, šanse za dobitak su ravne nuli.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.03.2016. / 09:54

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Masivna proljetna rasprodaja krenula je prije nekoliko dana i traje do 21. ožujka. Pravila su prilično jednostavna, pa tako za ulazak u ovu nagradnu igru morate imati 10EB bodova, no ne brinite, jer čim se registrirate dobivate 100EB bodova, za potvrdu vašeg maila i profilne slike dobivate još dodatnih 20EB bodova i za svaku kupovinu dobivate dodatne bodove. O EB bodovima možete više pročitati ovdje.

Što se tiče same nagradne igre, vašu sreću možete okušati na ovom linku gdje možete osvojiti prilično vrijedne nagrade poput različitih pametnih telefona, od THL-a, Leagoo, Xiaomi, Doogee, Ulefone i ostalih, o većini kojih smo već pisali.

Također, tu su i tableti, pametni satovi i narukvice, te različite igračke za hobiste, poput dronova, pa čak i naočala za virtualnu stvarnost, akcijskih kamera, Raspberry PI, itd.

Ne košta vas doslovno ništa da probate osvojiti nešto, jer nikad se ne zna, možda ste baš vi ta osoba koja će osvojiti neki cool gadget. 

Link na nagradnu igru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti