Kako se Oukitel K10000 ponaša reproducirajući video i igrajući igre?

Novi K10000 Pro stiže u pretprodaju već ovaj tjedan, no isporuka bi trebala krenuti sredinom svibnja, što nudi ovaj moćni uređaj?

Saša Fišter sasa@zimo.co | 09.06.2017. / 07:00

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kao što i sam naziv govori, a može se pretpostaviti, radi se o uređaju s masivnom 10000mAh baterijom, što znači da ga možete koristiti duže vrijeme bez punjenja. No o koliko ‘dugo’ vremena govorimo doznajte u nastavku teksta.

Prošli tjedan Oukitel je imao zanimljivu aktivnost u kojoj su ljudi pogađali kako dugo ovaj uređaj podržava reprodukciju FHD videa na srednjoj svjetlini ekrana i srednjoj glasnoći, te koliko je posto baterije ostalo nakon igranja punih jedan sat. Oukitel je danas objavio dva videa koji donose odgovore.

Odgovor na prvo pitanje možete vidjeti u nastavku.

Dakle, zadnji odgovor bio je 23 sata i 37 minuta. Ako biste otvorili postavke baterije na samom uređaju, vidjeli biste da je upravo ekran taj koji najviše troši energiju baterije, dakle gledanje FHD videa najviše je trošilo bateriju. Ako se uređaj nalazio u ‘super power consuption’ modeu, te ste pritom obavljali razgovore na 3G mreži, uređaj je izdržao čak 65 sati, dok je za glasno slušanje glazbe baterija trajala čak 89 sati.

Koliko je uređaj izdržao ako ste igrali jedan sat igre s maksimalnom glasnoćom?

Oukitel je koristio igru ‘King of Glory’ za testiranje, igru koja ima 200 milijuna korisnika diljem svijeta. K10000 Pro se pokazao vrlo dobro te je nakon jednog sata igranja baterija bila tek na 93%.

Za one koji su se zagrijali za ovu priču, Oukitel počinje s pretprodajom uređaja po cijeni od 180 dolara, što je vrlo pristupačna cijena za uređaj ovog ranga, pogotovo kada pričamo o bateriji koja drži i drži. Ako vam se sviđa ovaj uređaj možete ga naručiti na DealExtremeu gdje ćete odmah dobiti i poklon, stoga zavirite na ovaj link.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti