Masivna ljetna rasprodaja gadgeta

Ljeto je u punom tijeku, pa dok se hladimo od ovih vrućina u moru, usput možemo pogledati u miru što se nudi od gadgeta.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 01.08.2016. / 09:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Online shopping postao je kao kad odete u trgovinu. Ne planirate kupiti ništa, ali onda vidite neke zanimljive stvari koje bi vam mogle dobro doći u svakodnevnom životu.

Ova masivna ljetna rasprodaja nudi kojekakve gadgeta, od već standardnih pametnih telefona poput odličnih Ulefonoa i Vernee-a i tableta, pa sve do stvari za kuću.

Bilo da trebate neke dodatke za vaše računalo, tu su wireless ruteri, zvučnici ili TV boxovi, dok s druge strane u kategoriji potrošačke elektronike možete pronaći akcijske kamere, slušalice, pametne satove, itd.

Za hobiste, dronova svakakvih cijena i veličina, i za pokućstvo primjerice robota čistača, ili sprave za treniranje mišića, pa sve do stvari za van kuće poput hoverboarda, ruksaka, svjetla za bicikl, ili vreće za spavanje. Na popisu možete pronaći i LED svjetiljke ukoliko vam treba jedna, te u odjelu za automobile, odlične stvari poput ‘maskice’ za mobitel koja vam olakšava gledanje navigacije preko stakla, li primjerice FHD kamere za automobil.

Sve u svemu, popis je prilično dugačak, stoga na ovom linku možete pogledati što se sve nudi i vjerujem da ćete pronaći nešto što bi vam dobro došlo u vašoj kući, na autu, u garaži ili podrumu ili možda čak i na moru.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti