Na tjedan dana besplatno zaigrajte The Elder Scrolls Online

Do sljedećeg utorka The Elder Scrolls Online bit će besplatan za isprobavanje na svim platformama.

Monika Nožić Monika Nožinić | 12.04.2017. / 10:50

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Od ovog utorka pa sve do 18. travnja, svi zainteresirani igrači moći će isprobati potpuno besplatno cjelokupan sadržaj u Elder Scrolls Online. Igrači će tijekom ovih tjedan dana imati pristup osnovnom dijelu igre i svim dosadašnjim ekspanzijama, a uz to će dobiti i 500 Crowna valute koju mogu potrošiti na ljubimce, kostime i druge objekte unutar igre.

Ova super akcija koju je priredila izdavačka tvrtka Bethesda Softworks dio je promocije nove ekspanzije The Elder Scrolls Online: Morrowind, čiji je planirani datum izlaska 6. lipnja ove godine. Ako nakon tjedan dana igranja odlučite kupiti igru i nastaviti avanturu, dobit ćete i poseban popust, a sav napredak tijekom besplatnog razdoblja bit će spremljen.

Igra na Steamu ima 16,8 tisuća korisničkih recenzija od kojih je 81% pozitivno i besplatno je dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme.

Ako se još uvijek niste okušali u virtualnom životu na kontinentu Tamriel i ako ste ljubitelji MMO igara, ovo je svakako ponuda koju ne biste smjeli propustiti.

Igru besplatno možete isprobati na stranici www.elderscrollsonline.com/en-us/freeplayweek.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti